6η Διεθνής Έκθεση MEDWOOD, η έκθεση κλειδί

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών.
Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθετών με βασικές κατηγορίες εκθεμάτων να είναι: είδη ξυλείας, υλικά επιπλοποιιας και κουζίνας, ξύλινα κουφώματα πέγκολες, σκεπές/στέγες, decking, πατώματα, εσωτερικές σκάλες, ξύλινα σπίτια, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές επιφάνειες, καινοτόμα υλικά και φέτος θα δώσουν το παρών εκθέτες με εργαλεία – μηχανημάτα.
Παράλληλα χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης (όπως ξυλουργοί, επιπλοποιοί, έμποροι υλικών, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, σχεδιαστές και έμποροι ξυλείας) θα ενθουσιαστούν με τα νέα προϊόντα τις εντυπωσιακές κατασκευές και τα πρωτοποριακά υλικά που θα συναντήσουν στην έκθεση.
Στόχος είναι η ενημέρωση για τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο σχεδιασμό, τη δόμηση, τις νέες τεχνολογίες και την πράσινη αρχιτεκτονική. Για το λόγο αυτό διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες με δωρεάν είσοδο. Το φετινό θέμα των παράλληλων εκδηλώσεων θα είναι τα καινοτόμα υλικά και οι επιφάνειες (9 Απριλίου – SurfaceEvent).
Η MEDWOOD 2016 θα υποστηριχτεί από τη διοργανώτρια εταιρεία της, MEDEXPO AE μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων αι της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η MEDEXPO AE υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Απάντηση