27 ορόφους ο νέος πύργος στη Λεμεσό

πύργος-Λεμεσός

Νέο «πύργο» θα αποκτήσει η Λεμεσός. Η εταιρεία Property Gallery Holdings Ltd ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με την εταιρεία HKCY Hotels Ltd για τη δημιουργία του Dream Tower, στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για ένα νέο αναπτυξιακό έργο οικιστικών μονάδων που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο PPA Architects και έχει ήδη εξασφαλίσει την άδεια οικοδομής με τις εργασίες ανοικοδόμησης να ξεκινούν πριν το τέλος τους χρόνου.

Το έργο ύψους 27 ορόφων έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στυλ και άνεση στους ιδιοκτήτες, καθώς επίσης και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας κάθετους αναπτυξιακούς χώρους, ενώ την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί τον εναπομείναντα χώρο που πλαισιώνει το κτίριο με μια γραφική σύνθεση πρασίνου.

Όπως προστίθεται, «η αρχιτεκτονική του Dream Tower περιλαμβάνει ευφυείς κατασκευαστικές λύσεις χρησιμοποιώντας ‘οροφόκηπους’, ψηλοτάπητες, αεριζόμενες προσόψεις και ξύλινες λεπτομέρειες, προκειμένου να γίνει πιο σωστή και όμορφη η διαχείριση του τσιμεντένιου σκυροδέματος του ψηλού κτίρίου που θα βρίσκεται τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στην ακτογραμμή της πόλης, σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία της παραλιακής οδού της Λεμεσού».

Πηγή: fileleftheros.gr

Απάντηση