2ο Energy Efficiency Conference

Print Friendly, PDF & Email

Ένα χρόνο μετά το 1ο Energy Efficiency Conference που προσέλκυσε το μαζικό ενδιαφέρον της αγοράς της ενεργειακής διαχείρισης, με περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη από 110 διαφορετικές εταιρείες και φορείς, το θέμα της ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης τοποθετείται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σε μία δυναμική, εποικοδομητική και αποτελεσματική συνάντηση που θα λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου 2014.

Tο 2ο Energy Efficiency Conference, που διοργανώνεται από το Plant Management της Boussias Communications, επανέρχεται για να λειτουργήσει ως μοναδική πλατφόρμα συμπυκνωμένης μεταφοράς της απαραίτητης τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις cutting-edge τεχνολογίες, μέσα από στοχευμένες παρουσιάσεις στελεχών ενεργειακής διαχείρισης, περιβαλλοντικής & τεχνικής διεύθυνσης, διαχείρισης εγκαταστάσεων & υποδομών, λειτουργίας κ.ά.

Kορυφαίες εταιρείες του βιομηχανικού και κτηριακού κλάδου, όπως και των μεταφορών θα μοιραστούν εφαρμοσμένες λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες, με γνώμονα την επίτευξη οικονομικών & περιβαλλοντικών οφελών, ενίσχυση της εταιρικής βιωσιμότητας, υπευθυνότητας και συνακόλουθα της ανταγωνιστικότητας. Ουσιαστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, προσφέροντας στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στη διάθεση των ενδιαφερόμενων χρηστών για ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμηση.

Το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης υψηλόβαθμων στελεχών που φέρουν την ευθύνη του ενεργειακού σχεδιασμού και της διαχείρισης σε βιομηχανία (υαλουργία, χαλυβουργία, τσιμεντοβιομηχανία, τρόφιμα & ποτά, μεταλλουργία, παραγωγή πετρελαίου & πετροχημικών, χαρτοβιομηχανία, παραγωγή & διακίνηση ενέργειας κ.α.), επιχειρήσεις (τηλεπικοινωνίες, τραπεζικός & ασφαλιστικός κλάδος, υπηρεσίες, ξενοδοχεία, λιανεμπόριο κ.ά.), δημόσιο τομέα, εφοδιαστική αλυσίδα & μεταφορές (χερσαίες, θαλάσσιες, εναέριες, λιμένες, αυτοκινητόδρομοι κ.ά.).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Βασίλη Κουτσαβλή, τηλ. 210 6617777 (εσωτ. 129), email: vkoutsavlis@boussias.com

Απάντηση