2ο Διεθνές Συνέδριο “Changing Cities II”

2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Changing Cities II : spatial, design, landscape & socio-economic dimensions”, Πόρτο Χέλι, Πελοπόννησος, 22 – 26 Ιουνίου 2015.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Changing Cities II : spatial, design, landscape & socio-economic dimensions”, διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Πόρτο Χέλι από τις 22 έως και τις 26 Ιουνίου 2015.

Το 1ο συνέδριο με θέμα «Changing Cities» (Αλλαγή πόλεων) διεξήχθη στη Σκιάθο από τις 18 έως και τις 22 Ιουνίου 2013 και υπήρξε μια γόνιμη ακαδημαϊκή εκδήλωση. Η πρώτη συνάντηση προσέλκυσε 320 καθηγητές και ερευνητές από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τα θετικά αποτελέσματα του 1ου συνεδρίου, πιστεύουμε ότι η 2η διάσκεψη «Changing Cities ΙΙ» θα είναι επίσης μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή εκδήλωση.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Changing Cities II : spatial, design, landscape & socio-economic dimensions”, το οποίο θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι, από τις 22 έως τις 26 Ιούνιου 2015. Το συνέδριο οργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Ο Συνεδριακός χώρος βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο του AKS Porto Heli Hotel. Η περιοχή της Πελοποννήσου, και ιδιαίτερα το χωριό Πόρτο Χέλι, είναι ένα διάσημο θέρετρο γειτονικό προς τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα, και προικισμένο με πολιτιστική κληρονομιά η οποία περιλαμβάνει τα προϊστορικά αρχαιολογικά μνημεία της πόλης των Μυκηνών, το παλάτι του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας, και το καλοδιατηρημένο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Μεταξύ των δραστηριοτήτων του Συνεδρίου, θα υπάρξει η δυνατότητα μεταφοράς στο χώρο των Μυκηνών και στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου καθώς και μία ημερήσια κρουαζιέρα στις Σπέτσες και την Ύδρα.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 13246″][/images_grid]

Απάντηση