2η Έκθεση έξυπνη θέρμανση & εξοικονόμηση ενέργειας

H 2η Έκθεση ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί 26-29 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Η 2η Έκθεση του 2014 θα κάνει την ουσιαστική διαφορά στην αγορά της θέρμανσης και της εξοικονόμησης ενέργειας διότι, εκτός από τους κλάδους της θέρμανσης, θα παρουσιάσει επίσης και τους κλάδους των ενεργειακών κουφωμάτων, της μόνωσης όπως και όλων των νέων αναδυόμενων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας. Μεγαλύτερη σε συμμετοχές εκθετών, πλουσιότερη σε εκθέματα και άριστα οργανωμένη θα συγκεντρώσει το άμεσο ενδιαφέρον των επαγγελματιών της αγοράς και των χιλιάδων επισκεπτών. Η αλλαγή του Εκθεσιακού Κέντρου ήταν στρατηγική επιλογή μας για να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση. Πολλοί εκθέτες και υποψήφιοι εκθέτες μας ζήτησαν αλλαγή του Εκθεσιακού για την καλύτερη οργάνωση της Έκθεσης και εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Επιλέξαμε λοιπόν το Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας για τους εξής λόγους:

· Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε μια ενιαία αίθουσα συνολικής επιφάνειας 10.000 τμ. , με μεγάλο ωφέλιμο ύψος που προσφέρει πολύ καλή γενική προβολή όλων των εκθετών .

· Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού και του Μετρό

· Οι οργανωτές παρέχουν δωρεάν μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν από το Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς , από το Σταθμό Μετρό Δουκ. Πλακεντίας και από το Σταθμό Προαστιακού Παιανία-Κάντζα.

· Το Εκθεσιακό διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο προβολής εκθεμάτων στον οποίο οι εκθέτες θα μπορούν να προβάλλουν ιδιαιτέρως τα προϊόντα τους. · Το Εκθεσιακό διαθέτει ελεύθερο χώρο δωρεάν στάθμευσης 4.000 θέσεων για τους επισκέπτες στο δικό του προαύλιο χώρο.

· Το Εκθεσιακό διαθέτει ελεύθερο χώρο δωρεάν στάθμευσης 4.000 θέσεων για τους επισκέπτες στο δικό του προαύλιο χώρο.

Απάντηση