Τα οφέλη από το πρόγραμμα ELVIAL SYNERGY

Σε άμεση συνεργασία με τους συνεργάτες της η ELVIAL εξελίσσει το επιδοτούμενο πρόγραμμα πιστοποιήσεων και ανάπτυξης ELVIAL SYNERGY. Τα οφέλη από το πρόγραμμα ELVIAL SYNERGY είναι άμεσα ορατά και η άποψη τους, που ακολουθεί, πολύ σημαντική.
Εταιρεία ALFALUMIN

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 15492″][/images_grid]

Η εταιρεία ALFALUMIN, δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου από το 1985, κατέχει ισχυρή θέση στην ελληνική και κυρίως στην τοπική αγορά, καθώς προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Η παραπάνω επιτυχημένη πορεία πιστώνεται στο έμπειρο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά για αυτό το σκοπό, αλλά και στην αδιάλειπτη στήριξη των αμέσων συνεργατών μας, της εταιρείας ELVIAL, η οποία ως αποκλειστικός προμηθευτής των προφίλ αλουμινίου, μας παρέχει ανεκτίμητη τεχνική κάλυψη και τεχνογνωσία, καθώς και της εταιρείας TUV RHEINLAND HELLAS, η οποία ως συνεργάτης μας στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, στα πλαίσια του προγράμματος ELVIAL SYNERGY, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να μας οδηγήσει στην εξορθολόγηση της παραγωγικής διαδικασίας μας και της διαχείρισης των πελατών μας, παρέχοντας μας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ISO 9001, CE, EPIEL, Q SYSTEM.

Εταιρεία ΜΙΚΕΛΗΣ

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 15493″][/images_grid]

Οι ανάγκες και οι καθημερινές εργασιακές ανάγκες σε μια μικρή επιχείρηση απαιτούν πλέον εσωτερική οργάνωση και πιστοποιημένες διαδικασίες. Παράλληλα αυτή η πιστοποίηση, μας ανοίγει νέους ορίζοντες όσον αφορά τμήματα της αγοράς όπου οι πιστοποιήσεις είναι υποχρεωτικές.
Η αναζήτηση μας σε μια νέα αγορά με αυξανόμενες απαιτήσεις στον τρόπο διασφάλισης της σωστής ροής & λειτουργίας της επιχείρησης, μέσα από μια άψογη συνεργασία με την ELVIAL, μας οδήγησαν στην επιλογή του προγράμματος ELVIAL SYNERGY και πολύ γρήγορα αντιληφθήκαμε με την συνεργασία της TÜV RHEINLAND HELLAS ότι αυτές οι πιστοποιήσεις δεν γίνονται για να διαταράξουν την καθημερινότητα της επιχείρησης μας, να μας βάλουν σε μια διαδικασία μακράς γραφειοκρατίας και να περιορίσουν τον ήδη περιορισμένο χρόνο μας, αλλά για να αυτοματοποιηθεί η οργάνωση της όλης λειτουργίας της επιχείρησης.
Αυτήν την διασφάλιση μας πρόσφερε το ISO 9001:2008 Παράλληλα η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε με CE, EPIELL 901 και Q system συνυπογράφουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, διασφάλισης ποιότητας και εσωτερικής διαδικασίας.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την μεγάλη βοήθεια της ELVIAL ADVANCED ALUMINIUM SOLUTIONS, η οποία επιδοτεί το πρόγραμμα πιστοποίησης και έτσι κάνει τη διαδικασία πλέον πολύ προσιτή ακόμη και σε μια μικρή επιχείρηση, όπου παλιότερα ακόμα και να είχε τη διάθεση ήταν σχεδόν απαγορευτικό μόνο και μόνο λόγο κόστους.

Εταιρεία SAGIANNIS ALUMINIUM CONSTRUCTIONS

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 15494″][/images_grid] H Sagiannis Aluminium Constructions πιστή πάντα στις αξίες της, που την έχουν αναδείξει και καθιερώσει στην ελληνική αγορά αλουμινίου και όχι μόνο , συνεχίζει την θωράκιση της κάνοντας ένα ακόμα βήμα μπροστά.
Στην εξέλιξη της συνεργασίας μας με την ELVIAL με στόχο την κοινή ανάπτυξη και μέσω του προγράμματος Elvial Synergy απέκτησε το Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 για την ακόμα καλύτερη εσωτερική της οργάνωση. Απέκτησε επίσης το πιστοποιητικό EPIELL που την καθιερώνει ως αμιγώς ελληνική επιχείρηση καθώς και το SEKA Qsystem που εκτός όλων των άλλων, είναι το μοναδικό σύστημα ποιότητας που πιστοποιεί την τοποθέτηση των κουφωμάτων.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της Sagiannis Aluminium Constructions που όλοι μαζί προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα στη νέα εποχή.

Απάντηση