ΣΕΜΑΣ: Δυναμικό «παρών» στη INFACOMA 2015

Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) για άλλη μια χρονιά πιστό στην πολιτική του και παρά την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το χώρο της δόμησης συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη πλέον διεθνή έκθεση δομικών υλικών την 32η INFACOMA 2015.
Στην INFACOMA 2015 που έλαβε χώρα από τις 12 έως και τις 15 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε για άλλη μια χρονιά να προσελκύσει κατασκευαστές αλλά και απλό κοινό. Η 32η INFACOMA 2015 τελούσε υπό την αιγίδα των Υπουργείων: Εσωτερικών & Διοίκητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Το Σωματείο με την δυναμική του παρουσία (περίπτερο 13 stand 11) έδωσε το «παρών, προάγοντας τις εταιρείες μέλη του και χορηγούς της στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας τον κλάδο του αλουμινίου – σιδήρου. Οι εταιρείες που συμμετείχαν κάλυπταν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών της δόμησης με πρωτοποριακές προτάσεις και προϊόντα δόμησης.
Το ΣΕΜΑΣ ευχαριστεί θερμά τους εκθέτες – μέλη του Σωματείου που συντάχθηκαν με την προσπάθεια του. Τέλος την διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO για την προσφορά της.

Απάντηση