12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»

Έντονο ενδιαφέρον και προνομιακές εγγραφές για το κορυφαίο γεγονός του κλάδου! Το ενδιαφέρον του κλάδου αλουμινίου μεγαλώνει όλο και περισσότερο για το κορυφαίο γεγονός της διετίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Νοεμβρίου 2015, στο Mediterranean VILLAGE-Olympus Riviera, στην Παραλία Κατερίνης, στην Πιερία.

Οι διοργανωτές του 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» δίνουν παράταση στη μειωμένη αξία εγγραφής €120 (+ΦΠΑ) έως 31/07, για να μπορέσουν όλο και πιο πολλοί να επωφεληθούν και να γίνουν συμμέτοχοι τώρα!
Η έγκαιρη συμμετοχή συμφέρει και συμβάλλει στην καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου.
Μετά τις 31/7, η αξία συμμετοχής θα διαμορφωθεί στα €150 (+ΦΠΑ).
Στο Συνέδριο συμμετέχουν: Φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου (κατασκευή, διέλαση, εμπόριο, μηχανήματα, βαφή, εξαρτήματα, υαλοπίνακες, κ.ά.) σχολές, σπουδαστές, επαγγελματίες και επιστήμονες με συναφή δραστηριότητα (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές), δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι. Για τους φοιτητές έκπτωση 50%. Δωρεάν συμμετοχή σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές (κύριο επάγγελμα).
Στην αξία περιλαμβάνεται: Συμμετοχή στις εργασίες, επίσημη δεξίωση, εκδηλώσεις υποδοχής, τσάντα – μπλοκ – στυλό, τρία coffee breaks, δίπλωμα συμμετοχής, πρακτικά συνεδρίου σε CD.
Επωφεληθείτε από τις Ευκαιρίες Συνεργασίας – B2B
Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων του κλάδου, για γόνιμες επαφές και συνεργασία BUSINESS TO BUSINESS, με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς.
Τα stands στην παράλληλη έκθεση που λειτουργεί όλες τις μέρες, αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι της εμπορικής επικοινωνίας του συνεδρίου.

Γνωρίστε από κοντά τις ομορφιές της Κατερίνης
Η Πιερία είναι ένας τόπος, προικισμένος απ’ το Θεό και τη φύση, που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα. Στην αγκαλιά του Θερμαϊκού κόλπου, από την πλευρά της Πιερίας, βρίσκεται το Mediterranean VILLAGE, ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* με υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου – ΣΕΚΑ και την Οργάνωση έχει η Energy Line.

Με την Υποστήριξη:

Ελληνική Ένωση Αλουμινίου
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Επιμελητήριο Πιερίας
Ινστιτούτο Κατασκευαστών Αλουμινίου
Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Νομού Πιερίας
Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων – Βιοτεχνών Υαλοπινάκων
Σύλλογος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής
Σύνδεσμος Αλουμινοκατασκευαστών-Σιδηροκατασκευαστών Βοιωτίας

Κορυφαίος Χορηγός: ΕΤΕΜ
Διακεκριμένοι Χορηγοί: ELVIAL, ALUMIL
Μεγάλοι Χορηγοί: ili – Con, ELVAL COLOUR, GS, PANIDIS
Διαχρονικός Χορηγός: ΝΕΟΚΕΜ
Χορηγός Web: GIESSE
Χορηγοί: TEAM ROLL, SITAL, ALUMINCO, EUROPA, FERRAL, ΒΑΛΒΗΣ, ROLKA, ΔΟΥΚΑΣ, EXALCO, GEZE, ALUMIN ROLLS, HYDOM, ANALKO

Όλες οι πληροφορίες στο ανανεωμένο site: www.alumini.gr
και το www.facebook.com/pages/Alumini/483968761702875

Απάντηση