11η Κλαδική Έκθεση “Ελληνικό Αλουμίνιο”

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, η επίσημη κλαδική έκθεση προϊόντων αλουμινίου στην Ελλάδα παρουσιάζοντας στους εμπορικούς επισκέπτες αλλά και στο ευρύ κοινό, όλα τα προϊόντα και τις πρόσφατες εξελίξεις-καινοτομίες του κλάδου.

Από τις 18 έως και τις 21 Απριλίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας φιλοξένησε τα εντυπωσιακά εκθεσιακά περίπτερα των εκθετών της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ». Στην έκθεση συμμετείχαν οι κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, μηχανημάτων και υπηρεσιών, καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες του τελικού καταναλωτή καθώς και του επαγγελματία.

Ήταν η πρώτη φορά που αντιπροσωπεύθηκε όλος ο κλάδος από φορείς, μεγάλες – μικρομεσαίες – μικρές επιχειρήσεις μεταποίησης, βιοτεχνίες, κατασκευαστές τελικών προϊόντων εξαρτήματα, μηχανήματα κατεργασίας, βιοτεχνίες παραγωγής ρολών, σίτας και περσίδων ηλιοπροστασίας. Επίσης ιδιαίτερα θετικό στοιχείο ήταν η αυξημένη προσέλευση επαγγελματιών και ιδιωτών.

Στην αυξημένη επισκεψιμότητα σημαντικό ρόλο έπαιξε η ταυτόχρονη διεξαγωγή της έκθεσης με δύο άλλες γνωστές εκθέσεις την ECOTEC και την DOMICATEC και το γεγονός ότι ο κόσμος επιζητεί λύσεις για επεμβάσεις και αλλαγές στα κουφώματα, προτάσεις που θα εξοικονομούν ενέργεια και θα παρέχουν υψηλή ασφάλεια. Την έκθεση διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου και η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων ROTA.

Απάντηση