Φοιτητές του Πανεπιστημίου Eindhoven στη Vivechrom

Η Vivechrom δέχθηκε την επίσκεψη 25 φοιτητών από το τμήμα Χημικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Eindhoven της Ολλανδίας, συνοδευόμενοι από έναν καθηγητή. Ο στόχος της επίσκεψής τους ήταν να γνωρίσουν από κοντά μία ελληνική χημική βιομηχανία, ηγέτη στο κλάδο των χρωμάτων στην Ελλάδα.Προκειμένου οι φοιτητές να έχουν μία πλήρη εικόνα της λειτουργίας της Vivechrom και να καταλάβουν γιατί είναι η Νο.1 εταιρεία στην Ελλάδα στον κλάδο των διακοσμητικών χρωμάτων, η ξενάγησή τους χωρίστηκε σε τρία μέρη.
Αρχικά ο Διευθυντής Μarketing κος Π. Μιχάλης υποδέχθηκε στο συνεδριακό χώρο της Εταιρείας τους φοιτητές, όπου τους παρουσίασε το προφίλ της Εταιρείας.
Στη συνέχεια, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της παραγωγής από την κα Κ. Καρανταμπάνη, Δντρια Περιβάλλοντος, Υγείας, Ασφάλειας & Προστασίας , αφού πρώτα εφοδιάστηκαν με όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας. Η κα Καρανταμπάνη τους εξήγησε το σύγχρονο τρόπο λειτουργίας της Παραγωγής ενώ επικεντρώθηκε και στον τομέα της ασφάλειας, ο οποίος αποτελεί μία από τις βασικές Αρχές της Εταιρείας.
Τέλος, ο Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης κος Ι. Τσαγκαρογιάννης δέχθηκε την ομάδα των φοιτητών στους χώρους του Χημείου, εστίασε στον τομέα της καινοτομίας και απάντησε στην πληθώρα των ερωτημάτων των φοιτητών.

Απάντηση