Το απόλυτο vintage τροχόσπιτο

Αισθητική και στιλ που ενώνουν το παρόν με το παρελθόν. Το εικονιζόμενο τροχόσπιτο Whale Tail του 1956 έκανε δυναμική είσοδο στη σύγχρονη εποχή με διακόσμηση που εντυπωσιάζει και πλήρη ανανέωση των μηχανικών του μερών. Μετά την εκπληκτική μεταμόρφωσή του είναι έτοιμο να «τρέξει» σε κάθε δρόμο και κάθε μονοπάτι των ΗΠΑ.
Το καλυμμένο με ξύλο εσωτερικό του του δίνει μια ζεστή και σπιτική όψη, σαν να πρόκειται για ένα περιποιημένο αγρόκτημα.
Τα δερμάτινα καθίσματα είναι μια πινελιά πολυτέλειας στην τραπεζαρία όπου το πιο μαγευτικό είναι η άνετη θέα από το μεγάλο παράθυρο.
Λόγω του περιορισμένου χώρου στο υπνοδωμάτιο έχει αξιοποιηθεί κάθε δυνατό σημείο για αποθήκευση.
Τα μηχανικά του μέρη δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό: όλα τα συστήματα- φρένα, αναρτήσεις, τροχοί, λάστιχα, άξονας κλπ- έχουν πλήρως αλλαχθεί για να ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα.
Παρά τη μεταμόρφωση το σχήμα του- σήμα κατατεθέν της μονάδας της Airstream στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1950, διατηρείται.
Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο φτιάχτηκε για λογαριασμό της εταιρείας Orvis και μόλις ο καλοκαιρινός της κατάλογος κυκλοφόρησε, βγήκε σε δημοπρασία. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Timeless Travel Trailers, LLC, θα μπορούσε στην αγορά να φτάσει η τιμή του τα 250.000 δολάρια.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18074,18075,18076,18077,18078,18079,18080″][/images_grid]

Απάντηση