Σπίτι παρατηρητήριο με εκπληκτική θέα 360 μοιρών!

Στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου βρίσκεται ένα σπίτι με θέα 360 μοιρών, το οποίο διατηρεί την προστασία της ιδιωτικής ζωής του ιδιοκτήτη. Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο σε ένα χωριό της Βουλγαρίας, η κατοικία περιβάλλεται από ψηλά τείχη και ολοκληρώνεται με πράσινη στέγη και μία δομή από γυαλί. Το γυαλί προσφέρει πανοραμική θέα, διατηρώντας “μακρινή ορατότητα.” Οι τοίχοι που περιβάλλουν το σπίτι είναι στοιβαγμένα συρματοκιβώτια και πέτρα που δημιουργούν ένα ελκυστικό και αποδοτικό αποτέλεσμα. Μία μεγάλη ορθογώνια είσοδος οδηγεί σε ένα πλούσιο χώρο που στεγάζει την είσοδο και το γκαράζ. Τα υπνοδωμάτια, μπάνια, χώρους προσωπικού, σάουνα, αίθουσα μασάζ, και άλλα διάφορα δωμάτια τβρίσκονται γύρω από την γυάλινη κεντρική αίθουσα. Τα υπνοδωμάτια, τοποθετημένα κατά μήκος ενός οριζόντιου γυάλινου τοίχου έχουν πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19911,19912,19913,19914,19915,19916,19917,19918,19919″][/images_grid]
Ένα ασανσέρ και οι σκάλες οδηγούν στον γυάλινο χώρο που στεγάζει το ενιαίο χώρο καθιστικού στον πάνω όροφο και ολοκληρώνεται με μια μεγάλη δίρριχτη στέγη. “Η δίρριχτη στέγη συνδέει γεωμετρικά το ανώτερο όγκο με τη βάση και προσθέτει πολυπλοκότητα στον εσωτερικό χώρο,» γράφουν οι αρχιτέκτονες, “ενώ τα μεγάλου μεγέθους ανοίγματα συνδέονται με το μικρό λιβάδι γύρω και είναι σαν να αιωρούνται.” Σε Σύμφωνα με το ρουστίκ περιβάλλον, οι αρχιτέκτονες επέλεξαν μια μικρή παλέτα υλικών που περιλαμβάνουν κυρίως πέτρα, σκυρόδεμα, ξύλο και προέρχονται από τα τοπικά δάση.

Απάντηση