Παρουσίαση συντήρησης φ/β πάρκου με προϊόντα νανοτεχνολογίας Osolarmio

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση διαδικασίας συντήρησης με προιόντα νανοτεχνολογίας της εταιρείας Osolarmio Hellas. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 27.03 σε εγκατάσταση φ/β πάρκου 330 kw στην περιοχή Σχολάρι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, έγινε παρουσίαση εφαρμογής συντήρησης από την εταιρεία SUN-INVEST με την συνεργασία της OSOLARMIO Hellas.

Παρουσία του ιδιοκτήτη από την Ολλανδία της εταιρείας Golden Care, κ.Aart Van Keersop, των εκπροσώπων της Osolarmio στην Ελλάδα κκ. Α. Κονδύλη και Γ. Γαζεπίδη και σε συνεργασία με τους υπευθύνους της εταιρείας Sun-Invest στη Θεσσαλονίκη κκ. Σ. Σκαμπαβία και Δ. Μακρίδη, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή άλλων συνεργατών της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία συντήρησης τριών φάσεων με την χρήση νάνο-τεχνολογίας μέσω της οποίας η εγκατάσταση διατηρείται καθαρή για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα την μείωση των απωλειών πού οφείλονται από την επιβάρυνση του περιβάλλοντος λόγω των κλιματικών επιρροών, καθώς επίσης και την μείωση του κόστους από τις επαναλαμβανόμενες συντηρήσεις πού απαιτούνταν στο παρελθόν.

Επίσης έγινε επίδειξη συναρμολόγησης και χρήσης του εξοπλισμού της Solar Sense που βασίζεται στη χρήση ψεκασμού και συνεπώς της βελτιστοποίησης χρήσης και εξοικονόμησης των απαιτούμενων προιόντων για την συντήρηση μιας εγκατάστασης. Τα Ολλανδικής προέλευσης προιόντα “Osolarmio” βασίζονται στην νάνοτεχνολογία και είναι διαδεδομένα στην υπόλοιπη Ευρώπη την τελευταία τετραετία ενώ στην Ελλάδα γίνεται χρήση τους από τον Νοέμβριο 2012.

Απάντηση