Νέο σύστημα υαλοπετάσματος Μ7 από την Alumil

Η Alumil, ως ένας από τους πλέον καινοτόμους δημιουργούς συστημάτων υαλοπετάσματος, κυκλοφόρησε το νέο σύστημα Μ7 για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό standard και structural υαλοπέτασμα.

Το σύστημα Μ7 αποτελεί ένα νέο σύστημα το οποίο προσφέρει ποιοτικές κατασκευές με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας χάρη στα εξαρτήματα και την ευκολία κατασκευής και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υαλοπετάσματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης με 50 mm εμφανές πλάτος κολώνας και τραβέρσας, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης πληθώρας τυπολογιών παραθύρων και συνεργάζεται με όλες τις θερμομονωτικές πόρτες του συστήματος Μ11000.

Το σύστημα Μ7 είναι πιστοποιημένο για αντίσταση στην ανεμοπίεση, αεροπερατότητα και στην υδατοστεγάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.alumil.com .

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 14620,14621,14622,14623″][/images_grid]

Απάντηση