Η ΕΤΕΜ χορηγός στις δράσεις του ΣΕΚΑ

H ETEM για ακόμα μια χρονιά ήταν χορηγός στις δράσεις του ΣΕΚΑ για το 2015 και συμμετείχε στην Επετειακή Γενική Συνέλευση το Σάββατο 20 Ioυνίου 2015, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την ημερίδα με θέμα « Ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης εν μέσω κρίσης».
Εδώ και 21 χρόνια η ETEM βρίσκεται δίπλα στον κλάδο και στον κατασκευαστή και στηρίζει κάθε προσπάθεια με υλικές και άυλες ενέργειες. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, σε έντονο κλίμα συγκίνησης λόγω της συμπλήρωσης των 20 χρόνων από την ίδρυση του συνδέσμου, με μεγάλη συμμετοχή μελών, φίλων και χορηγών του ΣΕΚΑ, στον καλαίσθητο και μοντέρνο χώρο του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL.
Οι εισηγήσεις που έγιναν έδωσαν ιδιαίτερο παλμό στις συζητήσεις που ακολούθησαν.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου όπου κλείνει φέτος τα 21 του χρόνια. Η ΕΤΕΜ κορυφαίος χορηγός του συνεδρίου το στηρίζει έμπρακτα από το πρώτος έτος πραγματοποίησής του. Επιπλέον τονίστηκαν οι ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά εν μέσω κρίσης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μέσα στα καθημερινά προβλήματα και τις δυσκολίες προκύπτει πάντα χώρος ανάπτυξης και δημιουργικότητας γι αυτούς που έχουν όραμα κι επιμονή. Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν η Πρόεδρος κα Δήμητρα Κοντελέ, απένειμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμητικές πλακέτες στους πρώην Προέδρους του ΣΕΚΑ, με την σειρά που θήτευσαν, κ.κ. Γιάννη Δαμανάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, Γιάννη Λιοφάγο και Κώστα Λένο.

Απάντηση