Δενδρόσπιτο βγαλμένο από παραμύθι

Η Σκωτία με τα εκπληκτικά τοπία της μοιάζει να ανήκει σε άλλο τόπο και χρόνο και αυτό το δενδρόσπιτο πάνω από την κόλπο Goil, με τη γραφικότητα και το ειδυλλιακό τοπίο που το περιβάλλει, θα μπορούσε να έχει βγει από τις σελίδες παραμυθιού.
Κρυμμένο στα Χάιλαντις, το Lodge με το δενδρόσπιτό του συνδυάζει θέα που κόβει την ανάσα, από τη μία στα νερά του κόλπου, που θυμίζουν λίμνη, κι από την άλλη στα βουνά.
Το σπίτι διατίθεται για ρομαντικά δείπνα με τον σεφ να προετοιμάζει μενού πέντε πιάτων από τοπικά προϊόντα ενώ εκεί διοργανώνονται επίσης δεξιώσεις γάμων.
Η διανυκτέρευση στο δενδρόσπιτο δεν επιτρέπεται αλλά το ξενοδοχείο Lodge είναι πέντε αστέρων boutique hotel με επτά πολυτελή υπνοδωμάτια και ξεχωριστό βικτωριανό εξοχικό που διατίθεται ως γαμήλια σουίτα.
Η λίμνη Goil είναι σε απόσταση περίπου μιας ώρας από τη Γλασκώβη.
Το Lodge είχε κατασκευαστεί ως ιδιωτική κατοικία το 1864 από τον William Leiper και η παραθεριστική κατοικία προστέθηκε το 1890 ως ησυχαστήριο ενός καλλιτέχνη.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31996,31997,31998,31999,32000″][/images_grid]

Απάντηση