Αθρόα η προσέλευση στην ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Τρικάλων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου παράλληλα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα μέλη του Σωματείου μαζί με τις οικογένειές τους έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συνάντηση. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διαβάστηκε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ κ. Χαράλαμπου Αντωνογιανάκη και η αναφορά του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΒΑΣ κου Θεόφιλου Παγιάτης για το πρόβλημα της αποπληρωμής των συναδέλφων στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Χρήστος Γκαραγκούνης κάλεσε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κ. Γκαραγκούνης ζήτησε περισσότερη συμμετοχή από τα μέλη τόσο στις εκδηλώσεις όσο και σε συναντήσεις διαμαρτυρίας. Τώρα που το Κράτος ενώ θα έπρεπε να είναι κοντά και να τους στηρίζει, καθημερινά τους αποδεκατίζει με πάρα πολλούς τρόπους. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος καθώς και Προέδροι και άλλων Σωματείων του Νομού.

Το Σωματείο απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συνταξιούχους Μπαρούτα Κωνσταντίνο, Μερκάτα Θωμά και Μπουρσάνη Δημήτρη για την συμβολή τους. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ Δημήτρης Μπουρσάνης , ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας και παρέλαβε το δώρο του από το Σωματείο. Το κέφι απογείωσαν δεξιοτέχνες της δημοτικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Βιομηχανία Γάλακτος ΤΥΡΑΣ, ΕΤΕΜ, ROLKA, ΠΑΤΟΥΚΑΣ, ALUMIL, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΤΣΙΑΡΑΣ, ΦΑΛΤΑΚΑΣ.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12553,12554,12555,12556,12557″][/images_grid]

Απάντηση