Χορηγία της Europa στο 12o Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»

Η Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ, ενισχύοντας την σταθερή παρουσία της στις εκδηλώσεις που αφορούν στον κλάδου του αλουμινίου, συμμετείχε ως χορηγός στο 12ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Κατερίνη.

Το συνέδριο, με κεντρικό τίτλο «Αλλάζουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει», ανέδειξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο των κατασκευαστών αλουμινίου, επιβράβευσε πρόσωπα και επιχειρήσεις, μέσω της πλούσιας και επίκαιρης θεματολογίας του, των συζητήσεων και των παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν, στοχεύοντας στην ανάδειξη των κύριων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο του αλουμινίου.

Το επετειακό συνέδριο είχε, σε σχέση με το προηγούμενο, αύξηση τόσο στους συμμετέχοντες συνεργάτες κατασκευαστές όσο και στους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και ενεργειακούς επιθεωρητές. Ενδιαφέρον είχαν αρκετές παρουσιάσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που περιλάμβαναν στοιχεία από έρευνα σχετική του κλάδου που πραγματοποιήθηκε σε ιδιώτες και κατασκευαστές.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 30072,30073,30074″][/images_grid]

Η Europa συμμετείχε, στηρίζοντας τις διεργασίες του συνεδρίου, τόσο με τη μορφή χορηγίας όσο και με την παρουσία στελεχών της κατά την διάρκεια του συνεδρίου σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο – stand νο26. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε σύντομη παρέμβαση – ομιλία του υπεύθυνου μάρκετινγκ της EUROPA στα καίρια ζητήματα της εξυπηρέτησης πελατών και της χρήσης διαδικτυακών μέσων. Παράλληλα, φιλοξενήθηκε ενημερωτικό banner στην αρχική σελίδα του www.profil.gr παραπέμποντας στην αντίστοιχη σελίδα του συνεδρίου.

Απάντηση