Φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα

Ποιά είναι τα ιδανικά φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα;
Δεν υπάρχει απάντηση που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις αυτόνομων συστημάτων. Υπάρχει όμως ένας γενικός κανόνας που ισχύει πάντα.
Τα καλύτερα φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα, είναι αυτά που παράγουν αρκετή ενέργεια για να φορτίσουν τις μπαταρίες, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τέτοιες συνθήκες είναι η υψηλή θερμοκρασία, η συννεφιά, η σκίαση, ο λάθος προσανατολισμός και κλίση, κατά την τοποθέτηση.
Η εταιρεία μας, με πολυετή πείρα στα φωτοβολταϊκά προτείνει το Φ/Β πάνελ, που επιτυγχάνει μεγάλη παραγωγή ενέργειας ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Ιδανικά πάνελ για αυτόνομα φωτοβολταϊκά Solar Frontier
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρούμε, μία αυξανόμενη ζήτηση για αυτόνομαφωτοβολταϊκά συστήματα. Πολλοί αναζητούν διέξοδο από το ολοένα αυξανόμενο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι περισσότεροι, προσπαθώντας να πληροφορηθούν, συλλέγουν αντικρουόμενες πληροφορίες, ειδικά μέσω διαδικτύου.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16099″][/images_grid]

Τα φωτοβολταϊκά πάνελς της Solar Frontier είναι ιδανικά για χρήση στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα λόγω των μοναδικών πλεονεκτημάτων της τεχνολογία CIS.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16100″][/images_grid]

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
Το χαρακτηριστικότερο πλεονέκτημα των ιαπωνικών πάνελς είναι η μεγάλη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία υπερβαίνει την αντίστοιχη παραγωγή των υπόλοιπων πάνελς στην αγορά κατά +10% με +15% τουλάχιστον.
Ας υποθέσουμε πως οι ημερήσιες καταναλώσεις ( φώτα, ψυγείο, τηλεόραση, υπολογιστής ) μίας κατοικίας ανέρχονται σε 2.500 κWh (κιλοβατώρες). Για να παραχθούν αυτές οι κιλοβατώρες,θα χρειαστούν φωτοβολταϊκά πάνελς ισχύος 900W. Εάν όμως επιλέξουμε τα πλαίσια Solar Frontier, θα χρειαστούμε φωτοβολταϊκά πάνελς ισχύος 750W.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16101″][/images_grid]

Τα φωτοβολταϊκά της Solar Frontier με την τεχνολογία CIS, παράγουν περισσότερο ρεύμα και με συννεφιά. Αυτό το πλεονέκτημά, τα κάνει ιδανικά για αυτόνομα συστήματα, γιατί αποδίδουν περισσότερο ρεύμα και ειδικά το ΧΕΙΜΩΝΑ. Τις ημέρες με συννεφιά παράγουν περίπου 25% με 30% παραπάνω από τα μονοκρυσταλλικά ή πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ επειδή απορροφούν μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16102″][/images_grid] Τα φωτοβολταϊκά νέας γενιάς της Solar Frontier, υφίστανται πολύ μικρή πτώση της παραγωγής τους, σε μεγάλες θερμοκρασίες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πάνελ στην αγορά. Αυτό το πλεονέκτημα οφείλεται στον χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή τους (-0,31%). Το αποτέλεσμα είναι πως τα πάνελς της Solar Frontier, έχουν μεγαλύτερη απόδοση και παράγουν περισσότερο και το καλοκαίρι.
Σύγκριση απόδοσης κρυσταλλικών & CIS panels σε υψηλές θερμοκρασίες

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16103″][/images_grid] Τα φωτοβολταϊκά Solar Frontier, ξεκινάνε να παράγουν νωρίτερα το πρωί σε σχέση με τα συνήθη ηλιακά πάνελ της αγοράς, αλλά και σταματάνε την παραγωγή πιο αργά το απόγευμα. Το αποτέλεσμα είναι να μας παρέχουν το απαιτούμενο ρεύμα για τις καταναλώσεις της οικίας, αλλά και για την φόρτιση των μπαταριών, για μεγαλύτερο διάστημα την ημέρα. Αυξάνουν την αντοχή στις μπαταριες φωτοβολταϊκών και τη διάρκεια ζωής.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16104″][/images_grid] Η εταιρεία OLYMPIC Engineering Consulting, εισάγει, προμηθεύει και εγκαθιστά τα φωτοβολταϊκά της Solar Frontier. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών.

Απάντηση