Το νέο site της EUROPA είναι γεγονός!

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο site της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στη διεύθυνση www.profil.gr, ενισχύοντας την αμφίδρομη επικοινωνία και την πληροφόρηση προς όλα τα κοινά-στόχους της εταιρείας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, με σύγχρονο σχεδιασμό και αισθητική, καθώς και μεγάλες εικόνες, περιέχει χρηστικές πληροφορίες που απευθύνονται τόσο στο εμπορικό δίκτυο και τους συνεργάτες κατασκευαστές, όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Παράλληλα, υπάρχει πλέον νέα ενότητα που απευθύνεται στους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.

Στο κύριο μενού υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την Εταιρεία, ειδική ενότητα για Λειτουργίες και Ποιότητα, τα Προϊόντα EUROPA, τη σχέση της εταιρείας με τους Ανθρώπους & το Περιβάλλον, καθώς και Οικονομικά Στοιχεία. Στο ξεχωριστό μενού Κατασκευαστές, μπορεί κανείς να βρει θέματα που σχετίζονται με Προγράμματα και Επιδοτήσεις, τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο, ενέργειες Marketing της EUROPA, συχνές ερωτήσεις, πιστοποιητικά και άλλα χρήσιμα έγγραφα καθώς και ειδική τεχνική ενότητα για την οποία απαιτείται πρόσβαση με κωδικό.

Στην ενότητα Ιδιώτες βρίσκονται άρθρα σχετικά με τα Πλεονεκτήματα των Συστημάτων EUROPA, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, χρήσιμες πληροφορίες για θέματα όπως Εξοικονόμηση, Ασφάλεια, Θερμομόνωση, Αισθητική και άλλα. Η ενότητα Αρχιτέκτονες περιλαμβάνει πληροφορίες που σχετίζονται με Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς. Εκεί μπορεί κανείς να βρει νέα για εκδηλώσεις, βραβεία και διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, πληροφορίες για τα προϊόντα EUROPA, Downloads και άλλα.

Επιπλέον, στην ενότητα αυτή παρέχεται η δυνατότητα σε μελετητές, κυρίως νέους, να προβάλλουν τα σχέδια και τα έργα τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα υλοποιήθηκε από τα τμήματα Πληροφορικής και Μάρκετινγκ της εταιρίας EUROPA.

Απάντηση