Το νέο γήπεδο της Tottenham

Όλα είναι έτοιμα για να κάνουν την παρακολούθηση ποδοσφαίρου μια πιο έντονη αλλά και πιο οικεία εμπειρία από ποτέ.
Αρχιτεκτονική εταιρεία Populous αποκάλυψε τα σχέδια γα το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της Tottenham, που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που παίκτες και οπαδοί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Το γήπεδο 61.000 θέσεων θα γίνει το μεγαλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες για όλους τους θεατές. Η καινοτόμος στρατηγική των αρχιτεκτόνων στηρίχτηκε στην ανάπτυξη μιας καθηλωτικής εμπειρίας για το κοινό και δεν τελειώνει εκεί. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να περπατήσουν πάνω από το γήπεδο και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στο Λονδίνο. Επίσης θα είναι το πρώτο συρόμενο γήπεδο του κόσμου και θα παρέχει απίστευτο θέαμα τόσο για αμερικάνικο όσο και για ποδόσφαιρο.
Το σχέδιο ανάπτυξης θα περιλαμβάνει ένα μόνιμο κέντρο επισκεπτών, ένα διαδραστικό μουσείο, καφετέριες, σινεμά, ένα ξενοδοχείο 180 δωματίων και 49 διαμερίσματα.
Ένα νέο κτήριο αφιερωμένο στα extreme sports, θα στεγάσει το ψηλότερο εσωτερικό τοίχο αναρρίχησης στον κόσμο.
« “κινούμενα” γήπεδα όπως αυτό του Πανεπιστήμιου του Φοίνιξ (NFL) ή η κινούμενη στέγη στο Centre Court στο Wimbledon έδωσαν την εμπειρία για να μας επιτρέψουν να σχεδιάσουμε ένα γήπεδο ιδανικό για τόσο για αγγλικό όσο και Αμερικάνικο ποδόσφαιρο.» δήλωσε ο διευθυντής της Populous, Christopher Lee και πρόσθεσε «Το νέο γήπεδο θα παρέχει σε όλους τους θεατές ένα τέλειο οπτικό πεδίο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 17915,17916,17917,17918,17919,17920,17921,17922,17923″][/images_grid]

Απάντηση