Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Τουρκία με τη σφραγίδα της ALUMIL SOLAR

Η ALUMIL SOLAR, σχεδιαστής και κατασκευαστής βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκά πάρκα, σε συνεργασία με την εγκαταστάτρια εταιρεία SunelEnerji, ολοκλήρωσε με επιτυχία 2 έργα μεγάλης κλίμακας στην Τουρκική αγορά.

Στο πρώτο έργο στην επαρχία Nevsehir, το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Τουρκίας έως σήμερα,300 στρεμμάτων και συνολικής ισχύος 18,7 MW, χρησιμοποιήθηκε η διπάσσαλη βάση στήριξης Η2100-AS189, ιδανική για εγκαταστάσεις σε μεγάλες εκτάσεις. Ακολούθησε το δεύτερο έργο στην περιοχή Afyon, συνολικής ισχύος 3,3 MW, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε η ίδια βάση στήριξης AS189 προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου.

Το σύστημα στήριξης AS189 είναι εγκεκριμένο από το κρατικό φορέα TEDAS και σχεδιασμένο σύμφωνα με τα τουρκικά πρότυπα. Η ALUMILανταποκρίθηκε σε αυτά τα έργα με μεγάλη επιτυχία, με μικρούς χρόνους παράδοσηςκαι συνεχή τεχνική υποστήριξη στο έργο.

Η ALUMIL έχει διεθνή εμπειρία άνω των 12 ετών στα φωτοβολταϊκά συστήματα, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ πάνω από 1GW. Διαθέτει πολυπληθή και έμπειρη ομάδα υποστήριξης, με προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Επιπλέον, διαθέτει υψηλότατη παραγωγική δυναμικότητα και μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε απαιτητικό μεγάλο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα με την εγγύηση της ALUMIL για υψηλές προδιαγραφές.

Απάντηση