Το βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας» απονεμήθηκε στη Σωληνουργεία Κορίνθου

Ο θεσμός των Βραβείων «Made in Greece» διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ).
Στη Σωληνουργεία Κορίνθου απονεμήθηκε το βραβείο «’Εξαγωγικής Αριστείας» από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στο πλαίσιο των βραβείων «Made in Greece».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο θεσμός των Βραβείων «Made in Greece» διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ).
Η βράβευση της Σωληνουργεία Κορίνθου στην κατηγορία Εξαγωγικής Αριστείας όπου συμμετείχε η Εταιρία έγινε σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια αξιολόγησης:
– Ύψος και διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα μεγέθη και αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών.
– Χρονική διάρκεια εξαγωγικής προσπάθειας.
– Στάδιο διεθνοποίησης και στρατηγικές διείσδυσης σε αγορές της αλλοδαπής.
– Μελλοντικός εξαγωγικός σχεδιασμός.
– Βαθμός συμμετοχής ελληνικών παραγωγικών συντελεστών (εργασία, εγκαταστάσεις, πρώτες ύλες, εισροές) και βαθμός ελληνικής προστιθεμένης αξίας.
Τα βραβεία «Made in Greece» διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια. Στο θεσμό αυτόν συμμετέχει μεγάλος αριθμός εταιριών σε οκτώ κατηγορίες, όπου σε κάθε κατηγορία απονέμεται βραβείο, έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις.
• Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας
• Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
• Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
• Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
• Βραβείο Αγροτικής Αριστείας
• Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας
• Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
• Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας
Με το βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας» επιβραβεύεται η μακροχρόνια προσπάθεια της Σωληνουργεία Κορίνθου στις εξαγωγές σωλήνων χάλυβα για αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου καθώς και η επίτευξη επί σειρά ετών ποσοστού εξαγωγών μεταξύ 93-95%.
Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς σωλήνων για τον κλάδο της ενέργειας παγκοσμίως, με πωλήσεις στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου σε περισσότερες από 40 χώρες και επενδύσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ από το 1998 μέχρι σήμερα.
Ενδεικτικά, σημειώνεται ότι οι σωλήνες χάλυβα που έχει προμηθεύσει η Εταιρία μόλις τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτουν περίπου το μισό της περιμέτρου της γης. Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της Σωληνουργεία Κορίνθου συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, κυρίως της τοπικής κοινωνίας και την υποστήριξη της Ελληνικής οικονομίας.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης εξαγωγικής πορείας της Σωληνουργεία Κορίνθου είναι η συνολικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και η εμπιστοσύνη των πελατών που έχει κερδίσει σε συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.
Η Εταιρία έχει ως βασικό της μέλημα την ικανοποίηση των πελατών της και επιτυγχάνει κάθε χρόνο υψηλές βαθμολογίες στην έρευνα ικανοποίησης που πραγματοποιείται.
Με ιστορία περίπου μισού αιώνα και δυναμική στρατηγική ανάπτυξης, διαφοροποίησης και εισόδου σε νέες αγορές και εφαρμογές, η Σωληνουργεία Κορίνθου μπορεί και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά.

Απάντηση