Το έξυπνο scooter Gogoro με μπαταρίες που αλλάζουν έρχεται στην Ευρώπη το επόμενο έτος

Έχει περάσει ένας χρόνος για την Gogoro, από την έναρξη της τον Ιανουάριο η εταιρεία πούλησε 2.000 ηλεκτρικά Smartscooters στην Ταϊπέι. Η επόμενη κίνηση της Gogoro θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει τα ηλεκτρικά σκούτερ ενεργειακού δικτύου και στην Ευρώπη το επόμενο έτος, αρχής γενομένης από το Άμστερνταμ
Η Gogoro έθεσε ως στόχο να φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την ενέργεια και γρήγορα φρόντισε να τηρήσει αυτή την υπόσχεσή της. Από την έναρξη στις αρχές του τρέχοντος έτους, η εταιρεία έχει πουλήσει 2.000 Smartscooters και έχει εγκαταστήσει πάνω από 90 μπαταρίες-swapping GoStations στην Ταϊπέι.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 20556,20557,20558,20559,20560″][/images_grid]

Οι σταθμοί επιτρέπουν στους αναβάτες Smartscooter να τροφοδοτούν το δίκυκλο γρήγορα και εύκολα με ενέργεια μόλις σε έξι δευτερόλεπτα ανταλλάζοντας το ζευγάρι μπαταριών με ένα νέο χωρίς να περιμένουν για την επαναφόρτιση. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Horace Luke, η εταιρεία πωλεί 9 από τα 10 ηλεκτρικά σκούτερ που αγοράζονται στην Ταϊπέι (μερίδιο αγοράς 94%), και τα GoStations ξεπερνούν τα βενζινάδικα σε ορισμένες περιοχές της πόλης.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 20561,20562,20563,20564,20565,20566″][/images_grid] Καθώς το 2016 πλησιάζει, η Gogoro κοιτάζει την επέκτασή της στην Ευρώπη και η Ολλανδία είναι έτοιμη για να υποδεχθεί την εταιρεία με ανοιχτές αγκάλες. « Το Άμστερνταμ θεωρείται ευρέως ως η πρώτη πόλη σε προοδευτικές ιδέες και σε έξυπνες καινοτομίες και είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε τη Gogoro στο Άμστερνταμ, ως συμμετέχων στο Amsterdam’s Smart City Experience Lab και ως πρώτη ευρωπαϊκή αγορά Gogoro», δήλωσε Chief Technology Officer Ger Baron.
Το Άμστερνταμ έχει περισσότερα ποδήλατα από τους ανθρώπους – ωστόσο τα παραδοσιακά ποδήλατα δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους των μετακινουμένων στην πόλη που προσπαθούν να περικόψουν τα τετράτροχα οχήματα. Τα σκούτερ μπορούν να καλύψει αυτό το κενό – και η έξυπνη μπαταρία swapping ΕΕΥ Gogoro προσφέρει μια ακόμη πιο ελκυστική λύση στο ανεφοδιασμό.
Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 Gogoro σχεδιάζει να επιδείξει την τεχνολογία της στο Εργαστήριο Καινοτομίας στο Αμστερνταμ. Επίσης, θα ανοίξει στο Κέντρο έναν σταθμό για την εξοικείωση των πελατών με τις προσφορές της και το επιχειρηματικό μοντέλο της. Από εκεί, Gogoro θα ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός δικτύου των Gostations και το άνοιγμα πωλήσεις σκούτερ.

Απάντηση