Τελετή αποφοίτησης & έναρξη νέου κύκλου

Τελετή αποφοίτησης μαθητών 2ου κύκλου & έναρξη 3ου κύκλου της Σχολής Ειδίκευσης Τεχνιτών Αλουμινίου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα».

Το Ινστιτούτο Κατασκευών Αλουμινίου (ΙΝ.Κ.ΑΛ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) και η διεύθυνση του Ε.Κ.Κ.Ν.Α Αυλώνα, θα πραγματοποιήσουν την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του 2ου κύκλου & την έναρξη του 3ου κύκλου της Σχολής Ειδίκευσης Τεχνιτών Αλουμινίου, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 μ.μ, στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Κ.Ν Αυλώνα.

Στην τελετή των εγκαινίων θα παραστούν παράγοντες των Υπουργείων Δικαιοσύνης, Παιδείας, Ανάπτυξης, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που ευγενώς προσέφεραν πρώτες ύλες και μηχανήματα για την λειτουργία του κατασκευαστικού, τοπικοί παράγοντες, μέλη του ΣΕΚΑ, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης κ.α.

Σας περιμένουμε όλους, για να δώσουμε μέσω της παρουσίας μας, το ηχηρό μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς, της εκπαίδευσης χωρίς όρια και προκαταλήψεις, να θυμηθούμε ότι υπάρχει τρόπος, με συνεργασία και κατανόηση, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να επιτυγχάνουμε στόχους δύσκολους και υψηλούς.

Απάντηση