Σύνδεσμος Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Μαγνησίας: Ετήσιος χορός & βραβεύσεις

Τον ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν τα μέλη του Συνδέσμου Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Μαγνησίας σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της πρωτεύουσας του νομού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις ανθρώπων που συνεισέφεραν τα μέγιστα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Σωματείου και του κλάδου στην περιοχή.

Στις 2 Μαρτίου στην πόλη του Βόλου με τη συμμετοχή πολλών κατασκευαστών της περιοχής ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των εταιρειών ALUMIL, EXALCO και ΕΤΕΜ, του Επιμελητηρίου Βόλου και μέλη του επιμελητηρίου Σμύρνης, που ήρθαν από την Τουρκία για την εκδήλωση.

Επίσης το «παρών» έδωσαν ο Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου και της ΠΟΒΑΣ κος Σπύρος Στυλιαρογιάννης και ο κ. Αθανάσιος Πελεκούδας Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Ακόμη στην εκδήλωση βρέθηκαν οι εταιρείες Α.Δ. ΣΤΕΦΑΝΗ, ΑΦΟΙ ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΥ, Σ. ΜΟΙΤΕΡ και το ΚΕΠΕΘ που στηρίζει τα προγράμματα του Συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε μέλη και εταιρείες που ενισχύουν και βοηθούν κάθε προσπάθεια του δυναμικού φορέα της Μαγνησίας. Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τις εταιρείες EXALCO, ALUMIL και ΕΤΕΜ για τη χορηγία τους.

Απάντηση