Σχεδιαστής μόδας στο Παρίσι έχει το δικό του κατακόρυφο κήπο με βότανα στο κομψό του διαμέρισμα

Αυτό το διαμέρισμα 72 τετραγωνικών μέτρων στον τελευταίο όροφο ενός κτηρίου του 19ου αιώνα, στην περιοχή Haussmann στο Παρίσι είναι μικρό, αλλά άνετο. Χάρη στην πρόσφατη ανακαίνισή του, σήμερα διαθέτει ένα κάθετο κήπο βοτάνων, ένα ριγέ δάπεδο που θυμίζει ουράνιο τόξο και μία πρωτότυπη εσωτερική σκάλα. Η Νεοϋορκέζικη εταιρεία SABO ανακαίνισε το χώρο για έναν σχεδιαστή μόδας για να κάνει το χώρο τόσο λειτουργικό όσο και καλαίσθητο.
Το έργο ανακαίνισης ονομάστηκε Πεζοπορία. Οι αρχιτέκτονες απομάκρυναν τους περιττούς τοίχους για να διαμορφώσουν από τη μία πλευρά μία κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο και από την άλλη πλευρά έναν ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19951,19952,19953,19954″][/images_grid]

Επίσης δημιουργήθηκε ένα ακόμη υπνοδωμάτιο επισκεπτών σε πατάρι. Οι χώροι αποθήκευσης βρίσκονται σε διάφορα σημεία του μικρού διαμερίσματος συμπεριλαμβανομένου μέσα σε αυτούς και ενός πολύ – λειτουργικού τοίχου κάτω από το πατάρι.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19955,19956,19957,19958,19959″][/images_grid] Η σκάλα που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο επισκεπτών στο πατάρι είναι επίσης ενσωματωμένη στο πολύ-λειτουργικό τοίχο. Το ακανόνιστο σχήμα της αποτελεί βήματα αναφοράς στη λοφώδες γειτονιά της Μονμάρτης.

Απάντηση