ΣΥΝΟΔΙΑΣ: Έξυπνες λύσεις για κάθε ανάγκη

Ο κύριος Ιωάννης Συνοδιάς μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Γερμανία ως χημικός μηχανικός και μετά την επιτυχή καριέρα του εκεί σε μεγάλους οίκους χημικών υλικών, επαναπατρίζεται το 1987 και διαμένει στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται για 2 χρόνια σε μεγάλη βιοτεχνία χρωμάτων πάνω στο αντικείμενο του.
H ενεργητικότητα, η παραγωγικότητα, η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία του τον ωθούν τον Σεπτέμβριο του 1990 στην ίδρυση της ατομικής επιχείρησης SYN CHEMIE – ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Γνώστης των γερμανικών οίκων συνάπτει συνεργασία με τους κάτωθι γνω-στούς εξειδικευμένους οίκους:ARA (παραγωγή αφρών πολυουρεθάνης, ακρυλικών στόκων, σιλικόνων και της γνωστής αρμόκολλας πολυουρεθανικής βάσης DURAPAN) Heicko (βίδες κυρίως για πλαστικά κουφώματα, αλλά και ευρύτερα για αλουμίνια και ξύλο. Βίδες στερέωσης – τσιμεντόβιδες -αυτοδιάτρητες τρυπανόβιδες – πλαστικόβιδες μηχανισμού) Mawex (η γνωστή στην Ευρώπη εταιρεία, με την καλύτερη ποιοτικώς κόλλα γωνιάστρας για κουφώματα αλουμινίου) Deflex (η κορυφαία εταιρεία παραγωγής λάστιχων για όλα τα ενσωματωμένα κουφώματα PVC). Η εταιρεία κέρδισε πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη της αγοράς λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών της, των προσιτών τιμών τους, της γρήγορης εξυπηρέτησης και των επαρκών αποθεμάτων για την άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
Το 1994 κάνει δυναμική εμφάνιση στην Ευρώπη η Αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία Dow Corning, η οποία αγοράζει την εταιρεία ARA με το γνωστό προϊόν της, την σιλικόνη DURASIL. Συγχρόνως η εταιρεία Συνοδιάς Ιωάννης γίνεται και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα στον τομέα της σιλικόνης, της DOW CORNING, η οποία όχι μόνο παράγει έτοιμα προϊόντα σιλικόνης, αλλά είναι μια από τις λιγοστές εταιρείες που παράγουν και την πρώτη ύλη για την παραγωγή της σιλικόνης. Το 2002 η εταιρεία Συνοδιάς Ιωάννης πέρα από τις Δομικές Σιλικόνες αντιπροσωπεύει πλέον και τις ειδικές σιλικόνες ενός (DC 3793, DC 895) και δύο (DC993, DC3362) συστατικών για διπλή υάλωση και συγκόλληση υαλοπετασμάτων STRUCTURALGLAZING.
Μετά από την επίμονη και την επιτυχημένη πορεία της καθώς και τη μεγάλη ανταπόκριση που γνώρισε από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου, ξύλου και PVC, το 2005 η «ΣΥΝΟΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» αλλάζει μορφή και μετατρέπεται σε «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε».
Από το 2007 η «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της 2400τ.μ.,σε ένα χώρο 4500τ.μ. Η «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» παρατηρώντας τις συνεχείς εξελίξεις στην αγορά είναι πάντα σε θέση αναζήτησης νέων καινοτόμων προϊόντων, προκειμένου να αντεπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Έτσι, το 2008 συνάπτει δύο νέες συνεργασίες με τις γερμανικές εταιρείες WINK HAUS και HAPS.
Η εταιρεία WINK HAUS δραστηριοποιείται εδώ και 150 χρόνια στην παραγωγή περιμετρικού μηχανισμού (ανάκλισης και περιστροφής) για πόρτες και παράθυρα PVC, αλουμινίου και ξύλου. Παράλληλα, διαθέτει κλειδαριές ασφα- λείας κυρίας εισόδου.
Η εταιρεία HAPS από την ίδρυσή της το 1936 και με την εμπειρία δεκαετιών κατέχει σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά όσον αφορά την παραγωγή μεντεσέδων κυρίας εισόδου με ρύθμιση 3 σημείων. Διαθέτει μεντεσέδες για πόρτες και παράθυρα PVC, αλλά και αλουμινίου, και ανεξάρτητους από το προφίλ του κουφώματος.
Το έτος 2012 κλείνει για την «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» με την επιτυχή σύναψη τριών ακόμα συνεργασιών με τους γνωστούς οίκους HOPPE, DR HAHN και SIEGENIA AUBI.
Όλα τα προϊόντα της «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα με το αντίστοιχο έγγραφο ISO και με το πιστοποιητικό ROSENHEIM της Γερμανίας.
Η εταιρεία απασχολεί άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προωθεί τα προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες για κάθε τεχνική ενημέρωση και υποστήριξη.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 20119,20120,20121,20122″][/images_grid]

Απάντηση