Συνάντηση τοπικών συνεργατών ALUMINCO στη Λαμία

ALUMINCO DREAM TEAM – η ομάδα που κερδίζει! Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημερίδα της ALUMINCO στη Λαμία στις 7 Μαΐου. Η ημερίδα διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα τοπικά εμπορικά καταστήματά της, στο τουριστικό περίπτερο Αγίου Λουκά, στις 6 το απόγευμα και συγκέντρωσε 150 περίπου τοπικούς συνεργάτες αλουμινοκατασκευαστές.

Η μεγάλη ανταπόκριση των συνεργατών της ALUMINCO, δηλώνει την επιθυμία τους για άμεση επαφή με τα στελέχη της εταιρίας, για συζήτηση πάνω σε θέματα συνεργασίας και marketing και απευθείας ενημέρωση για τα νέα προϊόντα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μίλησαν στελέχη της εταιρείας με επικεφαλής τον εμπορικό διευθυντή, κο Αργύρη Καρρά, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση, μιλώντας για το όραμα της ALUMINCO και τη θέση της στην παγκόσμια αγορά σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Στην ALUMINCO δεν έχουμε όνειρα. Έχουμε στόχους! Και οι στόχοι της εταιρίας μας συμπίπτουν με το όραμά μας. Η ALUMINCO έχει όραμα να μεγαλώσει και να γίνει μια Παγκοσμίου Κλάσης εταιρία που θα αναγνωρίζεται για τα Μοναδικά και Ποιοτικά της προϊόντα και θα είναι πόλος έλξης συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχής που το όραμα αυτό, το ασπάζεται όλη η ομάδα της ALUMINCO.”

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και οι ομιλητές ήταν: Η οικογένεια ALUMINCO Όλοι εμείς – η ομάδα που κερδίζει! από τον κο Αργύρη Καρρά, Εμπορικό Διευθυντή της ALUMINCO Εμπορικά καταστήματα ALUMINCO Αμεσότητα – Εξυπηρέτηση – Συνεργασία, από τον κο Βαγγέλη Καρρά, Διευθυντή καταστημάτων και τον κο Γιώργο Ράρα, υπεύθυνο του καταστήματος της ALUMINCO στη Λαμία Πακέτο ALUMINCO, νέα προϊόντα και εξαρτήματα Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου Clima, από τον κο Ανδρέα Γεωργακή, Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και Τμήμα Μεγάλων Έργων και τον κο Χρήστο Γαρουνιάτη, Διεύθυνση Εξαρτημάτων Αλουμινίου Κερδίστε από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» από την κα Μαρία Γαρουνιάτη, υπεύθυνη υλοποίησης του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» by ALUMINCO Marketing – Επικοινωνία – Συνέργειες Ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας, από τον κο Σπύρο Γριβέα, Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας, που συντόνισε και το σύνολο της εκδήλωσης 31 τρόποι για να σας παρακαλούν οι πελάτες από τον κο Σωκράτη Ξανθόπουλο, συνεργάτη επικοινωνίας της ALUMINCO Στην ημερίδα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα γύρω τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Κανάλι 1, το Star κεντρικής Ελλάδας, το web περιοδικό 372 και πάνω από 10 e-sites κλαδικά και μη.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η κλήρωση εισιτηρίου διαρκείας για την αγαπημένη ομάδα του νικητή, με τυχερό τον κο Νίκο Μπότη. Η εκδήλωση κύλησε ευχάριστα και εποικοδομητικά μέσα σε ένα ζεστό και συναδελφικό κλίμα. Ακολούθησε δείπνο, δίνοντας στην ομάδα της ALUMINCO την ευκαιρία πιο άμεσης ανθρώπινης επαφής. Είναι πεποίθηση μας ότι η ALUMINCO, οι κατασκευαστές και οι έμποροι είμαστε μία ΟΜΑΔΑ και έτσι θα πρέπει να λειτουργούμε και να υπάρχουμε. Η λειτουργία της ομάδας αυξάνει τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της και δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν. Οι επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις θα γίνουν στα Χανιά 22/05, την Τρίπολη 11/06, τη Θεσσαλονίκη 25/06 και την Κω 10/07.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα των συναντήσεων, ενημερωθείτε στο www.aluminco.com Στην ALUMINCO βλέπουμε το μέλλον, φροντίζουμε το σήμερα!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12461,12467,12466,12465,12464,12463,12462″][/images_grid]

Απάντηση