Συνάντηση ΓΣΕΒΕΕ και İSTESOB, την Δευτέρα, 27 Απριλίου του 2015, στην Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 το πρωί, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στην Θεσσαλονίκη, συνάντηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και της Ένωσης Εμπορικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Κωνσταντινούπολης (İSTESOB).
Αντιπροσωπεία της ΓΣΕΒΕΕ, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων, κ. Ιωάννη Παπαργύρη, και αντιπροσωπεία της İSTESOB, υπό τον Πρόεδρό της, κ. Faik Yilmaz, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές και τουρκικές πολύ μικρές επιχειρήσεις, όπως ο έντονος ανταγωνισμός από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, αλλά και γύρω από τις προοπτικές ανάπτυξης κοινών συνεργασιών σε τομείς όπως ο τουρισμός, η εστίαση, το ένδυμα κ.λπ.
Στο τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε η περαιτέρω εμπέδωση της μεταξύ τους συνεργασίας, μέσα από τη συνέχιση του διαλόγου, κατά τη διάρκεια επομένων συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των δυο φορέων, στην Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε σειρά δράσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη διερεύνηση, τη δημιουργία, και την ενίσχυση συνεργασιών και δικτύων με άλλες χώρες και φορείς, ιδίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε θέματα και σημεία κοινού ενδιαφέροντος.

Απάντηση