Συμφωνία ΣΕΒ με Γάλλους βιομηχάνους

Στη δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας για την ενίσχυση της βιομηχανικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, την προώθηση επενδύσεων σε βιομηχανικά δίκτυα υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη διαμόρφωση μιας συνεκτικής ενεργειακής πολιτικής, συμφώνησαν μεταξύ των άλλων, πριν ημέρες, στο Παρίσι ο ΣΕΒ και ο ομόλογός του γαλλικός Σύνδεσμος βιομηχάνων και εργοδοτών – MEDEF.
Όπως τονίστηκε στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε στη γαλλική πρωτεύουσα αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Φέσσα με κορυφαίους θεσμικούς εκπροσώπους της γαλλικής επιχειρηματικής σκηνής, επόμενο πρακτικό βήμα της θεσμικής συνεργασίας των δύο κορυφαίων Συνδέσμων είναι η πραγματοποίηση γαλλικής επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα, τον προσεχή Δεκέμβριο, με σκοπό τη διερεύνηση επενδυτικών πρωτοβουλιών και επιχειρηματικών συμπράξεων.
Ο ΣΕΒ ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του γαλλικού συνδέσμου MEDEF, πραγματοποιεί επαφές με την πολιτική ηγεσία και με εκπροσώπους κορυφαίων γαλλικών επιχειρηματικών ομίλων, αναλύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις σήμερα αλλά και τις σημαντικές ευκαιρίες που υπάρχουν για νέες επενδύσεις και την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών στη χώρα μας. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων από ευρύ φάσμα τομέων, όπως οι κατασκευές, ενέργεια, βιομηχανία (μέταλλα), φάρμακα, λιανεμπόριο, πληροφορική & επικοινωνίες, ασφάλειες, τράπεζες και βιομηχανικός εξοπλισμός.

Απάντηση