Συμμετοχή της EXALCO στη Διεθνή Έκθεση SOLAREX

Το δικό της εντυπωσιακό και συνάμα επιβλητικό στίγμα έδωσε η EXALCO με την συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση SOLAREX Istanbul, που αφορά Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Απριλίου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Istanbul Expo Center, στην Κωνσταντινούπολη. Η EXALCO παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης την ολοκληρωμένη σειρά EXALCO SUNERGY που αφορά Βάσεις Στήριξης Αλουμινίου για Φωτοβολταϊκά πάρκα, δώματα, κεραμοσκεπές και βιομηχανικές στέγες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα συστήματα Exalco Sunergy είναι πιστοποιημένα από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης TUV Austria Hellas με βάση τα Ευρωπαϊκά και τα Αμερικάνικα Πρότυπα. Αθρόα ήταν η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της εταιρίας και έντονο το ενδιαφέρον για τα προϊόντα. Τα στελέχη της EXALCO φρόντισαν να πληροφορήσουν κατάλληλα το κοινό αλλά και να εξασφαλίσουν πολύτιμες συνεργασίες. Η EXALCO για ακόμη μια φορά ακολουθεί τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς δημιουργώντας τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα. Η παρουσία της EXALCO στην έκθεση δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης της εταιρίας στην γειτονική χώρα.

Απάντηση