Στην Solarex Istanbul συμμετέχει η Krannich Solar

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 19 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, θα συμμετέχει στην 7η διεθνή έκθεση Solarex Istanbul, η οποία θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Istanbul Expo Center, από 10 έως 12 Απριλίου 2014.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επαγγελματίες επισκέπτες στο Hall 9, Stand F01-A, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας όπως και για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς ηλιακής ενέργειας.

H Krannich Solar δραστηριοποιείται από το 1995 αποκλειστικά με την χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμβάλλοντας ενεργά στην εξάπλωση της ηλιακής επανάστασης. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε συνδυασμό με τις άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία. Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε στην ίδρυση 22 υποκαταστημάτων σε 14 χώρες.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών έμπειρων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 330 εργαζομένους. Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω του 1,5GWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gr.krannich-solar.com

Απάντηση