Σε ρυθμούς ELVIAL & η Πελοπόννησος

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στελέχη της εταιρείας ΕLVIAL βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Tripoli CityHotel.

Εκεί η ΕLVIAL διακεκριμένος χορηγός του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές», πραγματοποίησε Προσυνεδριακή Ημερίδα με την υποστήριξη της ENERGYLINE, διοργανώτριας εταιρείας του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου ΣΕΚΑ. Σε δημιουργικό κλίμα, με θετικές σκέψεις και αναζήτηση διεξόδων, διεξήχθη η ημερίδα της Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου, ELVIAL στην Τρίπολη.

Η συμμετοχή των κατασκευαστών της Αρκαδίας αλλά και των γύρω περιοχών ήταν πέραν των προβλέψεων των διοργανωτών, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για τη διαφορετική πρόταση συνεργασίας αμοιβαίου κέρδους της ELVIAL. Στην ημερίδα συμμετείχαν τοπικοί φορείς, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Μονεμβασίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία και στο όφελος που απολαμβάνει με τη χρήση των συστημάτων ELVIAL. Οι εισηγήσεις που έγιναν ήταν εύστοχες και περιεκτικές εκφράζοντας τη σύγχρονη αντίληψη και την εναλλακτική αντιμετώπιση της νέας αγοράς μέσα από τις προτάσεις της ELVIAL.

Ο κ. Τζίκας με ήπιους και ενωτικούς τόνους, μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση περιέγραψε την αγορά τού σήμερα και τού αύριο και έδωσε το στίγμα των προδιαγραφών μιας σύγχρονης επιχείρησης.

H κα. Ασημίνα Τζίκα με σταθερό λόγο, αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της και τους λόγους για τους οποίους συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι σήμερα ο αναπτυξιακός της ρυθμός. Ο κ. Γ. Διακάτος παρουσίασε τα συστήματα και το πλεονέκτημα της ELVIAL. Αίσθηση προκάλεσε η συνεργασία της ELVIAL και της TUV Rheinland για την αναγκαιότητα απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων από τους κατασκευαστές.

Ο κ. Γ. Μυλωνάκης Δ/νων Σύμβουλος της TUV Rheinland παρουσίασε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα πιστοποιήσεων από την ELVIAL ουσιαστικής αναβάθμισης του κατασκευαστή που τον διαφοροποιεί από το καθεστώς της μαζικής απονομής πιστοποιήσεων απλής διάβασης.

Ο κ. Γ. Ηλιάδης ανέλυσε τις δυνατότητες συμμετοχής του απλού κατασκευαστή σε νέες αγορές και ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα τάση της αγοράς, σε συνεργασία με την ομάδα μηχανικών της ELVIAL , δίνοντας άλλη μια νότα αισιοδοξίας στους επαγγελματίες του κλάδου.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία μελών του ΣΕΚΑ που δια της Προέδρου κ. Δ. Κοντελέ και του Προέδρου του ΙΝΚΑΛ κ. Γ. Δαμανάκη κατέδειξαν γιατί ο σύγχρονος κατασκευαστής είναι απαραίτητο να είναι μέλος ενός Συνδέσμου που ενώνει τον κλάδο και πως μέσα από τη δια βίου εκπαίδευση που παρέχει το ΙΝΚΑΛ εξασφαλίζεται η διαχρονικότητα του επαγγέλματος και η ποιότητα των κατασκευών.

Τέλος, όλοι οι ομιλητές και ιδιαίτερα ο κ. Σ. Ξανθόπουλος ως διοργανωτής του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου στην Καλαμάτα κάλεσαν όλους τους κατασκευαστές να συμμετέχουν μαζικά στο σπουδαίο γεγονός για το οποίο η ELVIAL επιδότησε το κόστος συμμετοχής των συμμετεχόντων στην ημερίδα. Άλλωστε η διοργάνωση της ημερίδας αποτελούσε συμβατική υποχρέωση της ELVIAL για την υποστήριξη του Συνεδρίου ως διακεκριμένος χορηγός του.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11362,11363,11364,11365,11367,11368,11369,11371,11372,11373″][/images_grid]

Απάντηση