ΣΕΜΑΣ: Kοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα γραφεία του

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μέλη και φίλοι του το Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίτας του Σωματείου.
Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.), στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του στην οδό Στ. Παπούλα 13 στην Ανω Τούμπα.
Τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΜΑΣ ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους για την καινούργια χρονιά, υγεία και δύναμη, ενώ αναφέρθηκαν στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οι οποίες, όπως είπαν, απαιτούν από όλους συνεργασία και συλλογικότητα ώστε να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες που καταβάλλει το σωματείο για την επίλυση των προβλημάτων. «Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας να γίνουν αποδεκτά», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ, Γιάννης Φωτιάδης παραθέτοντας τις πρωτοβουλίες του ΣΕΜΑΣ για τη στήριξη των μελών του.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, ενώ παρέστησαν μέλη και φίλοι του Σωματείου, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ, κος Γεώργιος Μπογάς.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση