ΣΕΜΑΣ: Ημερίδα «Δομικά Υλικά Εξελίξεις – Ευκαιρίες – Εξωστρέφεια»

Στα πλαίσια της συμμετοχής του σωματείου στην 31η INFACOMA 2014 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα «Κορώνα» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης , σε συνεργασία με την εταιρεία Σαμαράς & Συνεργάτες, με επιτυχία και ικανή προσέλευση μελών επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Δομικά Υλικά Εξελίξεις – Ευκαιρίες – Εξωστρέφεια».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς του Προέδρου του ΣΕΜΑΣ κου Φωτιάδη Ι. και του Προέδρου & Διευθύνων Σύμβουλου της εταιρείας Σαμαράς & Συνεργάτες κου Σαμαρά Δ. Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κος Γαλαρνιώτης Α. με θέμα την πιστοποίηση δομικών υλικών, η κα Μόκα Λ. με θέμα τις υπηρεσίες υποστήριξης μικρών επιχειρήσεων από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ο κος Ιορδανίδης Μ. με θέμα τα νέα δεδομένα τον αδειοδοτήσεων μεταποιητικών επιχειρήσεων, ο κος Πανοζάχος Δ. με θέμα το νέο φορολογικό πλαίσιο και ο κος Καριπίδης Θ. με θέμα την εξωστρέφεια η έννοια και πράξη.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να δοθεί το στίγμα της νέας κατάστασης στην αγορά και να παρουσιαστούν τα μέσα τα οποία θα βοηθήσουν τον επιχειρηματία να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτά οι επιχειρηματίες-μέλη του σωματείου ενημερώθηκαν, για τις εξελίξεις του κλάδου, για τις εξαγωγές σε Διεθνές επίπεδο, για το νέο φορολογικό και για τις τάσεις στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών από έγκυρους οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

Οι χορηγοί οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση αλλά και την συμμετοχή του Σωματείου στην έκθεση ήταν οι εταιρείες ELVIAL, ALUMIL, ΉΦΑΙΣΤΟΣ και ΔΕΘ-HELEXPO AE. Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) ευχαριστεί όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12662,12663,12665″][/images_grid]

Απάντηση