ΣΕΜΑΣ Ετήσια Γενική Συνέλευση

Τα προβλήματα και οι προοπτικές του κλάδου κατασκευαστών προϊόντων αλουμινίου και σιδήρου βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ).
Στις 26 Μαρτίου του 2015 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου η Ετήσια Γενική Συνέλευση.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ, κ. Ιωάννης Φωτιάδης τόνισε για μια ακόμα φορά ότι ο ελληνικός κατασκευαστικός κλάδος αλουμινίου και σιδήρου αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς, ανταγωνιστικούς και εξωστρεφείς κλάδους, ο οποίος συνεισφέρει σημαντικά στη τόνωση της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, υπογράμμισε το ρόλο της ανάπτυξης ως μονόδρομου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, επισημαίνοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο προϋποθέτει τη λειτουργία της «πραγματικής» οικονομίας, καθώς και τη διασφάλιση ενός περιβάλλοντος φιλικού προς τον επιχειρηματία.
Την καθιερωμένη ανοικτή γενική συνέλευση παρακολούθησαν τα μέλη του ΣΕΜΑΣ, καθώς και εκπρόσωπο της κυβέρνησης και φορέων. Τα μέλη το ΣΕΜΑΣ , στηρίζοντας για άλλη μια φορά το Σωματείο, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αλλά και να τοποθετηθούν επί όλων των κρίσιμων ζητημάτων του κλάδου. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η ανάγνωση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2014, η Έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής, ο Προϋπολογισμός του έτους 2015 και ο Προγραμματισμός δράσης 2015, τα οποία και εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Απάντηση