ΣΕΜΑΣ Εκδήλωση Kοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Με επιτυχία στα γραφεία του Σωματείου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:30. Μεταξύ των μελών και φίλων του Σωματείου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Πανοζάχος Δημήτριος από την εταιρεία Ορθολογισμός & Πολιτευτής Νέα Δημοκρατίας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Β.Ε.Θ. κος Μαγόπουλος Σωτήριος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α.Σ. κος Μπογάς Γεώργιος.

Επίσης από τους φορείς της πόλης μέλη της ΟΒΣΘ ο κος Κοκόλης Μιχαήλ, ο κος Αραβίδης Παύλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργεία Αυτοκινήτων Ν Θες/νίκης κος Σταματιάδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Θ. «Νέοι Ορίζοντες» κος Ιωαννίδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος Σωματείου Τεντών «Η τέντα» κος Μακρής Βασίλειος και ο Αντιπρόεδρος του Autotechnik κος Εγγλέζος Δημήτριος. Η διοίκηση του Σωματείου ευχήθηκε σε όλους καλή Χρονιά, υγεία και δύναμη στον καθημερινό αγώνα των επιχειρήσεων. Τονίστηκε πως θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι και να προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα. Υπογραμμίστηκε επίσης ότι οι δυσκολίες είναι μεγάλες και αυτό που απαιτείται από όλους είναι συνεργασία σε επίπεδο συλλογικότητας. Μόνο μέσω της συλλογικότητας θα ξεπεραστούν, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της συνεχιζόμενης ύφεσης. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Πατέρα Δημήτριο από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας που ευλόγησε την πίτα. Επίσης ευχαριστεί τις εταιρείες χορηγούς της εκδήλωσης BELCO (Μπεληγιάννης Δημήτριο), ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Αφοί Πασχαλούδη), ΙDECO (Παπαδόπουλο Αργύρη), INVER EAST MED (Τσιπόπουλο Ανδρέα) , DOMUS, ΕΤΕΜ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (Σαμαρά Δημήτριο), ΚΕΤΕ (Παντελάκη Δημήτριο), VERPAN (Κούρτογλου Πρόδρομο) και την SAVE SECURITY για την έμπρακτη στήριξη. Τυχεροί της ημέρας που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι κ.κ. Μακρής Βασίλειος, Γιορτζής Θεόδωρος, Αραβίδης Παύλος, Καρυπίδης Γεώργιος, Επανωμίτης Λάζαρος, Πρίπορας Χαράλαμπος, Πορτοκαλίδης Παναγιώτης και Φωτιάδης Ιωάννης. Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) θα είναι και τη νέα χρονιά στο πλευρό των επιχειρηματιών-μελών του με κύριο στόχο την προαγωγή και προώθηση των κοινών συμφερόντων που θα έχουν σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12789,12792,12794″][/images_grid]

Απάντηση