ΣΕΚΑ: 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5!

Μετά την περυσινή συγκινητική ανταπόκριση, ο ΣΕΚΑ συνεχίζει για 2η χρονιά την ενίσχυση συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, διοργανώνοντας το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5 x 5 φιλανθρωπικού σκοπού. Συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Εφέτος τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ORION SPORTS CLUB που βρίσκεται επί των οδών Δημελά 14 & Ανθέων στην Γλυφάδα.

«ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Στις ομάδες θα μπορούν να συμμετέχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη, υπάλληλοι καθώς και φίλοι της επιχείρησης, μέλη του ΣΕΚΑ και μη. Ως καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίζεται η 8η Μαρτίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 μ.μ Σαν ημερομηνία έναρξης του τουρνουά ορίζεται η 16η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή. Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιούνται Κυριακή από 12:00 π.μ έως 14:00 μ.μ. Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει το λιγότερο 7 παίκτες (5 βασικούς και 2 αναπληρωματικούς) και το περισσότερο 10 παίκτες, τα ονόματα των οποίων πρέπει να δηλωθούν εκ των προτέρων. Στο τουρνουά συμμετέχουν παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Μπορούν επίσης σε κάθε ομάδα να συμμετάσχουν και γυναίκες. Οι ομάδες πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση (σορτς, φανέλες, κάλτσες).

Το κόστος των εμφανίσεων, είναι υποχρέωση των ομάδων.

Κάθε ομάδα θα δηλώσει στη γραμματεία του ΣΕΚΑ πριν την έναρξη του τουρνουά τα ονόματα των παικτών. Αναλυτικός κανονισμός του τουρνουά 5 x 5 θα παραδοθεί την ημέρα της κλήρωσης στον εκπρόσωπο κάθε ομάδας, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Στο τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος.

Στις ομάδες που θα καταλάβουν τις 3 πρώτες θέσεις εκτός από τα κύπελλα θα απονεμηθούν μετάλλια και στους παίκτες.

Το εναρκτήριο λάκτισμα του τελικού θα κάνει γνωστός ποδοσφαιριστής.

Κάθε ομάδα για τη συμμετοχή της στο τουρνουά θα συνεισφέρει 200 ευρώ και κάθε παίκτης της ομάδας θα συνεισφέρει πριν μπει στο γήπεδο 2 ευρώ σε ειδικό κουτί που θα έχει στηθεί υπέρ της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Έτσι, συνδυάζοντας την προσφορά με καθημερινές δραστηριότητες, να δείξουμε πως είμαστε άνθρωποι με την ίδια τρέλα. Με τον ίδιο ενθουσιασμό. Με την ίδια όρεξη για ζωή! Στείλτε έγκαιρα τις συμμετοχές σας!

Απάντηση