ΣΕΚΑ: Τελικός 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5

Την Κυριακή 13 Απριλίου, πέφτει η αυλαία του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 φιλανθρωπικού σκοπού που διοργάνωσε ο ΣΕΚΑ υπέρ της «Κιβωτού του Κόσμου», στις εγκαταστάσεις του ORION SPORTS CLUB, που βρίσκεται επί των οδών Δημελά 14 & Ανθέων στην Γλυφάδα, με την συμμετοχή 8 ομάδων.

O ΣΕΚΑ σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια γιορτή εθελοντισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, στην οποία παρόντες θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες ,το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που υποστήριξε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, οι δήμαρχοι Βάρης – Κορωπίου και Γλυφάδας, το Δ.Σ του ΣΕΚΑ, φίλοι και μέλη του Συνδέσμου. Το εναρκτήριο λάκτισμα του τελικού θα κάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Μίμης Δομάζος.

Ο ΣΕΚΑ θα απονείμει αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει στις 11:30 πμ με έναν φιλικό αγώνα με την συμμετοχή παικτών από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του τελικού που θα γίνει στις 12:30 μμ και την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων.

Απάντηση