ΣΕΚΑ: Νέοι εν δράσει…

Στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», δημιουργήθηκε η Επιτροπή Νέων με σκοπό να ακουστεί η φωνή των νεότερων ανθρώπων του κλάδου, να κατατεθούν οι απόψεις και τα πιστεύω τους, να προβληθεί η «επόμενη γενιά» στις κατασκευαστικές επιχειρήσεις.

Το 11ο Συνέδριο που έγινε τον Νοέμβριο του 2013 στην Καλαμάτα, εδραίωσε το ρόλο της Επιτροπής Νέων, μιας και ήταν το συνέδριο με την μεγαλύτερη συμμετοχή νέων ανθρώπων από όλα τα προηγούμενα. Επιτακτική είναι η ανάγκη λοιπόν ενεργής παρουσίας στα κοινά, των νέων ανθρώπων, της γενιάς με πλούσια παιδεία και ανησυχίες για την παρούσα κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. Έτσι η Επιτροπή νέων του ΣΕΚΑ, πιστεύοντας ότι το ξεκίνημα πρέπει να γίνει από την περιοχή μας, την επιχείρησή μας, κάλεσε νέους ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά στην διοίκηση των κατασκευαστικών τους ή αποτελούν διάδοχες καταστάσεις, να συζητήσουν αυτά που καθημερινά τους προβληματίζουν, τις ανησυχίες τους, τις προτάσεις και τις επιθυμίες τους.

Με την πίστη ότι μέσα από συλλογικές διαδικασίες και με την βοήθεια όλων θα επιτευχθούν στόχοι και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί ο κλάδος των κατασκευών, έχει ανάγκη από νέους που θα είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων χωρίς μεμψιμοιρίες και αποκλεισμούς. Με τους νέους σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου. Η συζήτηση έγινε στα γραφεία του ΣΕΚΑ, την Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ, σε πολύ όμορφο κλίμα και όλοι συμφώνησαν ότι η επόμενη συνάντησή τους πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Tα μέλη της Επιτροπής Νέων ΣΕΚΑ Μιχάλης Σαγιάννης, Παναγιώτης Στρατηγέλλης, Σταύρος Δεμένεγας, Θάνος Φιλιππίδης, Νίκος Δεμένεγας, Βάσια Γούλα, Χριστίνα Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα Κωνσταντοπούλου.

Απάντηση