Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ: Ταχύτατη παράδοση & ευελιξία στην εύρεση της κατάλληλης λύσης

Χρόνο με το χρόνο και με βάση τη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει πάνω στα υλικά κατασκευών η εταιρεία Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα προϊόντα, με στόχο πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.
Η εταιρεία Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ «ΕΜΠΑΛ» ΑΕ με ιστορία 50 και πλέον ετών στην εμπορία των καλύτερων συστημάτων αλουμινίου της αγοράς συνεχίζει με ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα των εταιρειών ALUMIL –EUROPA – PRIMA – ETEM τόσο σε προφίλ όσο και σε εξαρτήματα.
Επίσης διαθέτει σε stock τον περιμετρικό μηχανισμό της GU σε όλες τις διαστάσεις και τα επίπεδα ασφαλείας « WK1-WK3» καθώς και προϊόντα DECK W.P.C σε διάφορους τύπους και χρώματα. Ζητήστε δείγματα στο τηλ.: 210/57.57.202.
Με υλικά από την Π. ΑΘΗΝΑΙΟΥ κατασκευάζονται δύο από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το νέο ανεγειρόμενο ξενοδοχείο « ΠΕΤΡΙΝΑ» στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά καθώς και η επέκταση του ξενοδοχείου 5 αστέρων «KINSTERNA» στη Μονεμβασιά Λακωνίας .
Η εταιρεία μπορεί και στηρίζει κάθε μικρό ή μεγάλο έργο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ποιοτικά και γρήγορα.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 17645,17650,17649,17648,17647,17646″][/images_grid]

Απάντηση