Πρωτοποριακά προϊόντα ALUMIL σε εκθεσιακά γεγονότα σε Ασία & Αφρική

Η ALUMIL, η κορυφαία εταιρεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, στα πλαίσια της προσπάθειάς της για την εδραίωσή της στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικανικής Ηπείρου συμμετείχε τον μήνα Οκτώβριο στις παρακάτω εκθέσεις: 19η Έκθεση YAPI – TURKEYBUILD, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Σμύρνης στις 3-6 Οκτωβρίου.

Η έκθεση παρουσίασε αύξηση 30% σε μέγεθος κατά το προηγούμενο έτος λόγο του συνεχούς αυξανόμενων αριθμό κατασκευαστικών έργων στην περιοχή του Αιγαίου. Η ALUMIL βραβεύτηκε με το «Golden Magnet Stand Design Prize» για τον σχεδιασμό του εκθεσιακού της χώρου.

26η Έκθεση YAPI – TURKEYBUILD, Congresium και ATO Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο στην Άγκυρα, στις 24-27 Οκτωβρίου. Η έκθεση δίνει ευκαιρίες στους συμμετέχοντες να προωθήσουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα και να έχουν πρόσβαση σε φορείς υψηλής επιρροής στην οικοδομική βιομηχανία.

19th Azerbaijan International Construction Exhibition, BakuBuild, Εκθεσιακό Κέντρο του Μπακού στις 23-26 Οκτωβρίου. Με την συμμετοχή 490 εταιρειών από 32 χώρες, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στον κατασκευαστικό τομέα στην περιοχή της Κασπίας και σηματοδοτεί την έναρξη της εβδομάδας που είναι αφιερωμένη στις κατασκευές (Construction Week). 1

1th Edition of Projekta, Εκθεσιακό Κέντρο (FIL) της Λουάντα στην Ανγκόλα, στις 25-28 Οκτωβρίου. Με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης περίπου 18% κατά την τελευταία δεκαετία, η Projekta αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη πλατφόρμα στην δημιουργία επαφών και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς των κατασκευών, Δημοσίων Έργων, Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικής.

PROJECT IRAQ, επιχειρηματικό κέντρο του Ιράκ στο Erbil, στις 28-31 Οκτωβρίου. Η έκθεση συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό εκθετών που αντιπροσωπεύουν περιφερειακές και διεθνείς εταιρείες εξασφαλίζοντας ένα σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Στον εκθεσιακό χώρο της ALUMIL παρουσιάστηκαν τα πρωτοποριακά και αναβαθμισμένα συστήματα για κουφώματα ιδιαιτέρων υψηλών απαιτήσεων σε θερμομόνωση αλλά και ασφάλεια, όπως οι Supreme σειρές S700, S650, S60, συρόμενα συστήματα, φυσσούνες, υαλοπετάσματα, κάγκελα καθώς πόρτες εισόδου ZEN και οι νέες εσωτερικές πόρτες INTERNO DOORS.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11087,11088,11089,11090″][/images_grid]

Απάντηση