Πολλαπλές διακρίσεις για την ALUMIL στα «Made in Greece Awards 2015»

Με πολύ καλούς οιωνούς ξεκινά το 2016 για την ALUMIL, καθώς η χρονιά που πέρασε της έφερε πολλές διακρίσεις. Η αυλαία των βραβεύσεων έκλεισε στην τελετή απονομής των διαγωνισμού«Made in Greece Awards» που διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μarketingυπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.
Βασικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν επιχειρήσεις που μάχονται ενάντια στην κρίση και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.Η ALUMIL ξεχώρισε στο διαγωνισμόανάμεσα σε πολλές εταιρείες διαφόρων κλάδων, λαμβάνοντας το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας,Έπαινο Εξαγωγικής Αριστείας και Τιμητική Διάκριση Καινοτόμου Προϊόντος (πόρτα εισόδου ZENPIVOT CARBON της INTERNO).
Το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας είναι το επιστέγασμα των μακρόχρονων προσπαθειών της εταιρείας για συνεχή βιομηχανική ανάπτυξη, είτε σε επίπεδο καθετοποίησης και βελτιστοποίησης της παραγωγής, είτε σε επίπεδο συνεχούς αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού. Όλες αυτές οι επενδύσεις πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στη χώρα όπου «γεννήθηκε» η ALUMIL, την Ελλάδα. Ως καινοτόμος εταιρεία, με σημαντικές δαπάνες σε Έρευνα και Ανάπτυξη, η ALUMIL πρωτοπορεί καινοτομώντας και διαπρέπει όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, αναλαμβάνοντας έργα παγκόσμιου βεληνεκούς και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το «ΕλληνικόΕπιχειρείν» δεν πτοείται ούτε από την οικονομική κρίση, ούτε απ’ την αβεβαιότητα των πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων χρόνων.
Με την ελληνική αγορά πάντοτεστο επίκεντρο της, η ALUMIL θα συνεχίσει στο νέο έτος τη δυναμική πορεία της, προσφέροντας προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, κάθε προσδοκία, με έναν και μοναδικό στόχο: την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Απάντηση