ΠΟΒΑΣ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Με την συμμετοχή πολλών επαγγελματιών του κλάδου έλαβε χώρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΠΟΒΑΣ και η ημερίδα με θέμα «Νέες συνεργασίες – Πιστοποίηση – Εξοικονόμηση».

Διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 2 Ιουνίου του 2013, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών και Ημερίδα με θέματα που απασχολούν τον κλάδο, «Νέες συνεργασίες – Πιστοποίηση – Εξοικονόμηση», στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο κτίριο των ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην οδό Καποδιστρίου 24, Πλατεία Κάνιγγος στην Αθήνα. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την PROFILMEDIA, η οποία είχε αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν Αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών, Κατασκευαστές και Επαγγελματίες του χώρου, από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών και φορείς του κλάδου. Χορηγοί ήταν οι εταιρείες ALUMIL, ELVIAL, ETEM, NEOKEM και υποστηρικτές οι εταιρείες ALUMINCO, ANALKO, ΔΟΥΚΑΣ, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, EXALCO και SOMFY. Τον συντονισμό των εργασιών της Ανοικτής Γενικής Συνέλευσης και ημερίδας είχε ο κ. Γιώργος Γαζεπίδης από την εταιρεία PROFILMEDIA.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, κου Χαράλαμπου Αντωνογιαννάκη. Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην ομιλία του εξέφρασε τη σημασία μιας άμεσης συνεργασίας όλων των φορέων του κλάδου. «Εδώ που φτάσαμε δεν χωρούν άλλοι πειραματισμοί και καθυστερήσεις. Θέλουμε να συνεργαστούμε, και ψάχνουμε τρόπους να γεφυρώσουμε αυτό το έλλειμμα εμπιστοσύνης με πράξεις και όχι με λόγια. Όλοι εμείς που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του αλουμινίου και δουλεύουμε αυτό το ξεχωριστό υλικό με τις αναρίθμητες ιδιότητες και πλεονεκτήματα. Ένα προϊόν καθαρά ελληνικό, που παράγεται στην χώρα μας από ελληνικό βωξίτη. Τώρα, στόχος μας είναι να αλλάξουμε πρακτικές. Στόχος μας, είναι η άμεση και αμέριστη συνεργασία όλων των φορέων.» τόνισε ο κ. Αντωνογιαννάκης και υπογράμμισε «Έχουμε περιθώρια να κατακτήσουμε ακόμη πράγματα. Χρειάζεται όμως ενότητα, ομαδικότητα, συνεργασία.»

Στη συνέχεια, χαιρετισμό προς το Σώμα απηύθυναν ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Κωνσταντινος Διαμαντής, Γενικός Γραμματέας ΣΕΚΑ, κ. Ιωαννίδης Μιχάλης Πρόεδρος Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, κ. Χρήστος Λούσης Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων. Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι χορηγοί, ο κ. Γιώργος Παππάς υπεύθυνος της ALUMIL Νοτίου Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Καλογεράκης Υπεύθυνος Πωλήσεων της ELVIAL, ο κ. Κώστας Τσαγρής, Διευθυντής Πωλήσεων της ΕΤΕΜ, ο κ. Νίκος Βλαχάκης ιδιοκτήτης της εταιρείας ΝΕΟΚΕΜ και ο κ. Χάρης Βάλλας από την εταιρεία ALUMINCO.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες της ημερίδας με επίκαιρα θέματα του κλάδου. Πρώτος το λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ο οποός αναφέρθηκε σε φορολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα. Ακολούθησε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΑΣ με θέμα την πιστοποίηση των κατασκευαστών και τη σήμανση CE. Ο κ. Χαράλαμπος Αντωνογιαννάκης, Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ μίλησε για τις ενέργειες που κάνει η Ομοσπονδία σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και σωστή ενημέρωση των κατασκευαστών. Ο κ. Δεληγιάννης από την εταιρεία ΕΤΕΜ αναφέρθηκε στην υποστήριξη των Διελάσεων προς τους κατασκευαστές σε επίπεδο τεχνολογίας. Τέλος, ο κ. Λούσης Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αναφέρθηκε στην αξία του γυαλιού και του συντελεστή θερμοπερατότητα U value. Το Πρόγραμμα της Κλειστής Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις του Απολογισμού Έργου της Ομοσπονδίας για το 2012, του Οικονομικού Απολογισμού 2012 και την παρουσίαση του Προϋπολογισμού 2013. Ακολούθησε η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11578,11580,11581,11582,11583,11585,11586,11587,11588,11589,11591,11592,11593,11594,11595,11596,11597,11598,11599,11600,11601,11603,11604″][/images_grid]

Απάντηση