ΠΟΒΑΣ: Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 22,23 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου του 2014 διεξήχθη με επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών , ΠΟΒΑΣ. Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MELIA ATHENS Χαλκοκονδύλη & 28ης Οκτωβρίου, όπου συμμετείχαν αντιπρόσωποι των σωματείων μελών από όλη την Ελλάδα.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ κου Χαράλαμπου Αντωνογιαννάκη που τόνισε την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ακολούθησε η παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού του Έργου της Ομοσπονδίας καθώς και του Οικονομικού Απολογισμού και ψηφίστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός προϋπολογισμός για το επόμενο έτος.

Οι αντιπρόσωποι των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο . Στο τέλος της συνεδρίασης, ψήφισαν προτάσεις που αφορούν το ασφαλιστικό, το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον, τους διασυνοριακούς ελέγχους και δράσεις για την προστασία της εγχώριας παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου . Τέλος τα μέλη της ΠΟΒΑΣ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 22,23 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη όπου θα λάβει χώρα το 5ο Συνέδριο Κατασκευαστών (Αλουμινίου – Σιδήρου).

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11861,11862,11863,11864,11865,11866,11867″][/images_grid]

Απάντηση