Παναγιωτόπουλος: Προνομιακή τιμή συνεργασίας

Με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια και με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών η ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών αλλά και τις επιθυμίες των συνεργατών της για πιο προνομιακές τιμές.

Η εταιρεία ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες – συνεργάτες της που την εμπιστεύτηκαν και τη στήριξαν, προσφέρει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σε προνομιακή τιμή από 22 ευρώ, 2 τύπους ενεργειακών υαλοπινάκων 2 & 4 εποχών. Η εμπειρία του προσωπικού, η τεχνογνωσία, η προηγμένη τεχνολογία του εξοπλισμού και οι συνεχείς και εντατικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της επιτρέπουν στην ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ να προσφέρει γρήγορες και ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της.

Με καινοτόµες, τεχνικές και προσαρµοσµένες λύσεις από γυαλί η εταιρεία ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1977. Από τότε στόχο έχει όχι µόνο τη συνεχή βελτίωση των τεχνικών µεθόδων και των προϊόντων της, αλλά και τη διερεύνηση καινοτόµων µεθόδων για την εγκατάσταση της εφαρµογής του γυαλιού προσφέροντας έτσι στην αγορά µια µεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών λύσεων.

 

Απάντηση