Ξεχωριστή συμμετοχή της ALUMINCO στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»

Η ALUMINCO, ελληνική εταιρεία συστημάτων αλουμινίου, συμμετείχε στο κορυφαίο γεγονός του κλάδου του αλουμινίου, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Αλουμίνιο & Κατασκευές”, αυτή τη φορά από τη θέση του Χορηγού των Βραβείων ALUMINI.

Η «συνάντηση των καλύτερων» πραγματοποιήθηκε στις 15 – 17 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ELITE CITY RESORT στην παραλία της Καλαμάτας. Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι εικόνες και τα μηνύματα της ALUMINCO, συγκέντρωνε τους συνέδρους στο stand της εταιρείας, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της για τα θερμομονωτικά συστήματα ALUMINCO Clima, τα οποία συνδυάζουν απόλυτα την ποιότητα και την ασφάλεια με τη μοναδικότητα, την υψηλή αισθητική, τη δημιουργικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ταυτόχρονα έμαθαν για τη μοναδική συνεργασία της ALUMINCO με την INTERAMERICAN, όπου προσφέρει στους ιδιώτες μεγαλύτερη οικονομία, ασφάλεια και προστασία. Η επιτυχία του 11ου Συνεδρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε μια ελπιδοφόρα αίσθηση στους συμμετέχοντες, καθώς υπήρχε σύμπνοια απόψεων και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Συζητήθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας και, με πνεύμα αλληλεγγύης, όλοι μαζί χάραξαν κοινή πορεία και έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του κλάδου.

Στο πλαίσιο της επίσημης δεξίωσης του συνεδρίου, έγινε η απονομή των Βραβείων ALUMINI, παρουσία του κ. Σπύρου Γριβέα, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO, ο οποίος μίλησε εκ μέρους της εταιρείας. Βραβεία χρυσών μελών απένειμαν ο κ. Δημήτρης Καρράς, Διευθυντής Αγορών της εταιρείας, στον κ. Θωμά Νάση και ο κ. Αργύρης Καρράς, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, στον κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο, για τη σταθερή συμμετοχή τους στο συνέδριο, αλλά και τη γενικότερη προσφορά τους στο.

Η ALUMINCO βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και δίπλα στο πλευρό των κατασκευαστών, στηρίζοντας προσπάθειες που συμβάλλουν στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη δημιουργία διεξόδων και λύσεων, που οδηγούν στην ανάκαμψη του κλάδου. Γιατί η ALUMINCO σας στηρίζει πάντα!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11056,11057,11058″][/images_grid]

Απάντηση