Ξενοδοχείο σαν άλμα στο σκι

Για τους λάτρεις του σκι και των χειμερινών αθλημάτων στο χιόνι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξυπνάνε το πρωί και… με ένα βήμα να βρίσκονται στην πίστα, περιτριγυρισμένοι από κατάλευκες βουνοκορφές και φρέσκο χιόνι.
Δύο υπερτυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτό ακριβώς… στον υπέρτατο βαθμό, με μια διαμονή στην κορυφή της παγκοσμίου φήμης πλατφόρμας για άλματα στο σκι Holmenkollen, στο Όσλο της Νορβηγίας.
Το… ρετιρέ στην άκρη της πλατφόρμας θα μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, έτσι ώστε οι επισκέπτες του να απολαύσουν δύο αξέχαστες βραδιές με μια απίθανη πανοραμική θέα του Όσλο, κάτω από το Βόρειο Σέλας.
Το τμήμα αυτό της βάσης αλμάτων χρησιμοποιείται συνήθως από τους αθλητές πριν από την εκτέλεση των αλμάτων, όπως πρόκειται να συμβεί και στις 14-15 Μαρτίου στο πλαίσιο του FIS Ski Jumping World Cup, που διοργανώνεται στο Holmenkollen.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 14601,14602,14603,14604,14605″][/images_grid]

Απάντηση