Νέο Showroom Aluminco στη Ναύπακτο

Η ALUMINCO συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική επενδύοντας σταθερά στους συνεργάτες της με το άνοιγμα νέου εκθεσιακού χώρου στη Ναύπακτο. Σε συνεργασία με τον κ. Κατσιγιάννη Σωτήρη και την εταιρεία KATSIGIANNIS Frames έρχεται να καλύψει την περιοχή της Ναυπάκτου, όπου κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει όλη την γκάμα των προϊόντων ALUMINCO που διατίθενται στην αγορά. Η μοναδικότητα του χώρου έγκειται τόσο στα ίδια τα προϊόντα, όσο και στον εντελώς πρωτοποριακό τρόπο έκθεσής τους: συστήματα αλουμινίου, πέργκολες, κάγκελα, πόρτες, παρουσιάζονται με μία νέα αντίληψη, η οποία διευκολύνει τη σύγκριση και την τελική επιλογή του ενδιαφερομένου σε σχέση με τις δικές του ανάγκες. Το σχεδιαστικό concept του εκθεσιακού χώρου, βασίζεται στη διαμόρφωση ενός χώρου λιτού, με ευδιάκριτες, «καθαρές» μορφές και πρωτότυπα προϊόντα δημιουργώντας ένα τόπο συνάντησης του design και της αρχιτεκτονικής και μιας εποχής με αισθητική και ενεργειακή αντίληψη για τα προϊόντα αλουμινίου.

Η λειτουργία του Showroom της ALUMINCO, δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης και υποστήριξης των συνεργατών της εταιρείας, Αρχιτεκτόνων, Διακοσμητών, Μηχανικών, Ενεργειακών Επιθεωρητών, Μελετητικών Γραφείων, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και εντυπώσεων και από τις δύο πλευρές.

Το Showroom της ALUMINCO βρίσκεται στην οδό Αμφίσσης 37 στην πόλη της Ναυπάκτου, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 26340/28.155 και στο e-mail : info@katsigiannisframes.gr. To ωράριο λειτουργίας της εταιρείας είναι Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 -13.30 & 18:00 – 21:00 και Σάββατο : 09.00 – 13.30.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11428,11429,11430,11431″][/images_grid]

Απάντηση